Valmentajakunta 2010-2011 esittelyssä - päivitetty 13.8.

13.8.2010

EBT:n valmentajakunta kaudelle 2010-2011 on varmistunut. Valmentajakuntaa täydennetään vielä elo-syyskuun aikana muutamalla apuvalmentajalla.

EBT Akatemian naisten 1-divisioonan ja A-tyttöjen joukkue jatkaa Tuomas Rahkosen ja Timo Tähtisen komennossa. Uusina valmentajina joukkueeseen liittyvät ToPoLa:sta vuoden tauon jälkeen EBT:hen palannut apuvalmentaja Tero Hänninen ja fysiikkavalmentajana Martti Iivonen. B-tyttöjen edustusjoukkue jatkaa Mikko Röngän ja Eeva Moilasen valmennuksessa. A-tyttöjen ja B-tyttöjen haastajajoukkue pelaa tulevalla kaudella Ejiroghene M. Akpomujen komenossa. ”Michaelin” apuna toimii Mari Ylikangas ja Jenni Nurmi.

C-tyttöjen (97-98) joukkueet jatkavat tuttujen valmentajien ohjauksessa. Ikäluokan päävalmentajana toimii Anu Hausen ja apuvalmentajina Anu Flink, Tapio Ahonen ja Annis Aarnio. C-tyttöjen fysiikka- ja lajitaitovalmentajana jatkaa Martti Iivonen. Uutena apuvalmentajana joukkueessa aloittaa Sonja Rahkonen. Minitytöt (99-00) jatkavat Johanna Iisalon komenossa. Myös Mikko Tahko ja Elias Tuomisto jatkavat joukkueen valmentajina.

Mikrotytöt 01 pelaavat tulevallakin kaudella Marika Engblomin, Veera Holapan ja Iida Setälän ohjauksessa. Valmennustiimiin liittyy aiemmin 93-synt. poikien valmentajana toiminut Sakari Pehkonen. Mikrotytöt 02 joukkueen päävalmentajana jatkaa Laura Aksela ja apuvalmentajana Anni Laurikainen. Uutena apuvalmentaja aloittaa Valpuri Vuorio. Uuden supermikrotytöt 03-04 joukkueen valmentajina aloittavat Minna Lehtonen, Paula Karhunen ja Lotta Virkkunen.

Miesten edustusjoukkue ja A-poikien edustusjoukkue harjoittelevat tulevalla kaudella yhdessä. Päävalmentajana toimii Mikko Asikainen apunaan Salon Vilppaasta EBT:hen siirtynyt Niko Hellman ja Tomi Malmelin. Miesten joukkueen otteluvalmentajana ja A-poikien apuvalmentajana toimii Kaarle Manner. A-poikien fysiikkavalmentajana jatkaa Martti Iivonen. A-poikien haastajajoukkue pelaa Niko Hellmannin ja Tomi Malmelinin komennossa. A-poikien harrastejoukkueen päävalmentajana aloittaa Loimaalta Espooseen muuttanut Lauri Järvinen apunaan aiemmin P96 ikäluokan valmentajana toiminut Jukka-Pekka Lehikoinen. B-poikien edustusjoukkue pelaa tulevalla kaudella Max Tuusan ja Mika Renholmin tiukassa komennossa. Haastajajoukkueen päävalmentajana toimii Lauri Järvinen ja apuvalmentajana Nico Thorén.

C-poikien (97-98) päävalmentajana aloittaa Niko Hellman apunaan haastajajoukkueen päävalmentajana toimiva Ejiroghene M. Akpomuje. C-poikien apuvalmentajina toimivat Kaarle Manner (kilpajoukkue), Jukka-Pekka Lehikoinen ja Lauri Järvinen (haastajat). Minipoikien uutena päävalmentaja aloittaa Henni Silonsaaren rinnalla Mikko Rönkä. Apuvalmentajina jatkavat Anssi Tukiainen, Matti Hautala ja Mikko Merojala.

Mikropojat 01 jatkavat Anssi Iivosen, Jukka-Pekka Eräkankaan, Janne Ahon ja Tommi Nurmen komennossa. Uutena apuvalmentajana joukkueessa aloittaa Aleksi Irpola. Mikropojat 02 jatkavat päävalmentaja Toni Taipaleen ja apuvalmentajien Kimi Forsman ja Katja Pylvänäisen ohjauksessa. Uuden supermikropojat 03-04 joukkueen valmentajina aloittavat Minna Lehtonen, Paula Karhunen ja Lotta Virkkunen.

EBT:n suosittu tenavaputki uudistuu tulevaksi kaudeksi. Tenavakoris lakkautetaan ja sen tilalle perustetaan koriskoulu vuotta aiemmin ja koriskoulun tilalle supermikrojen joukkueet. Koriskoulun ohjaajana jatkavat Valpuri Vuorio, Riina Salo ja Verna Mäkelä. Liikuntaleikkikoulujen ohjaajana jatkaa Kirsi Ratinen apunaan Tiia Forsman ja Joni Oksanen. Tiia ja Joni toimivat myös babykerhon ohjaajina. Aikuisten koriskurssin valmentajana jatkaa Mikko Rönkä.

A-, B-, C- ja minijunioreille tarkoitettujen neljän kehitysryhmän päävalmentajana toimii Joonas Iisalo. A- ja B-tyttöjen ja –poikien sekä C- ja minipoikien kehitysryhmän apuvalmentajana toimii Lauri Kailio.

EBT:n valmennuspäällikkönä jatkaa Joonas Iisalo, joka toimii valmentajien esimiehenä ja vastaa valmennustoiminnan kehittämisestä. Viime kaudella valmennuspäällikkö oli resursoitu kahden ikäluokan päävalmentajaksi, joten tulevaksi kaudeksi olemme tehneet ison satsauksen valmennustoiminnan kehittämiseksi vapauttamalla valmennuspäällikkö joukkuevalmennusvastuista.

Lisätietoa s-posti: etunimi.sukunimi(a)ebt.fi
valmennuspäällikkö Joonas Iisalo 040-5264856
projektikoordinaattori Anssi Iivonen 040-8206164

 

Valmentajakunta 2010-2011

Tytöt:

EBT Akatemia (naiset 1-div ja A-tytöt): Tuomas Rahkonen, Timo Tähtinen, Tero Hänninen, Martti Iivonen

A-tytöt haastajat ja harraste: Ejiroghene M. Akpomuje, Mari Ylikangas, Jenni Nurmi

B-tytöt kilpa: Mikko Rönkä, Eeva Moilanen

B-tytöt haastajat ja harraste: Ejiroghene M. Akpomuje

C-tytöt kilpa, haastajat ja harraste: Anu Hausen, Anu Flink, Annis Aarnio, Tapio Ahonen, Sonja Rahkonen, Martti Iivonen

Minitytöt kilpa, haastajat ja harraste: Johanna Iisalo, Mikko Tahko, Elias Tuomisto

Mikrotytöt 01: Marika Engblom, Sakari Pehkonen, Veera Holappa, Iida Setälä

Mikrotytöt 02: Laura Aksela, Valpuri Vuorio, Anni Laurikainen

Supermikrotytöt 03-04: Minna Lehtonen, Paula Karhunen, Lotta Virkkunen

Pojat:

Miehet 1 ja A-pojat kilpa ja haastajat: Mikko Asikainen, Niko Hellman, Tomi Malmelin, Kaarle Manner, Martti Iivonen

A-pojat harraste: Lauri Järvinen, Jukka-Pekka Lehikoinen

B-pojat kilpa: Max Tuusa, Mika Renholm

B-pojat haastajat ja harraste: Lauri Järvinen, Nico Thorén

C-pojat kilpa: Niko Hellman, Kaarle Manner

C-pojat haastajat ja harraste: Ejiroghene M. Akpomuje, Jukka-Pekka Lehikoinen, Lauri Järvinen

Minipojat kilpa, haastajat ja harraste: Mikko Rönkä, Henni Silonsaari, Anssi Tukiainen, Matti Hautala, Mikko Merojala

Mikropojat 01: Anssi Iivonen, Jukka-Pekka Eräkangas, Janne Aho, Tommi Nurmi, Aleksi Irpola

Mikropojat 02: Toni Taipale, Joakim Forsman, Katja Pylvänäinen

Supermikropojat 03-04: Minna Lehtonen, Paula Karhunen, Lotta Virkkunen

Tenavaputki:

Koriskoulut tytöt ja pojat: Valpuri Vuorio, Verna Mäkelä, Riina Salo

Liikuntaleikkikoulut: Kirsi Ratinen, Tiia Forsman, Joni Oksanen

Babykerho: Tiia Forsman, Joni Oksanen