B-pojilla vahva ensimmäisen kierroksen SM-karsinta

13.9.2010

EBT:n B-pojat pelasivat ensimmäisen kierroksen karsintapelinsä viime viikonloppuna Tampereella Tammelan koululla.

Ensimmäisenä vastaan asettui pienikokoinen ja vikkelä Tampereen NMKY, joka hyvästä taistelusta huolimatta koki tappion 162-28. Lauantain toisessa ottelussa pojat kohtasivat Helsingin NMKY:n, joka tarjosi astetta tiukemman vastuksen ja voittolukemiksi kirjattiin EBT:lle 72-40.

Sunnuntai aloitettiin pelaamalla odotetusti karsinnan tiukin ottelu Wartti Basketin kanssa. Wartti lähti lievänä ennakkosuosikkina otteluun, joka hieman näkyi ensimmäisen puoliajan otteissamme. Toisella puoliskolla pojat heräsivät vahvaan taisteluun ja olimme muutamaan otteeseen jo 3 pisteen päässä, mutta koimme lopulta tappion 47-56. Karsintakierroksen viimeisessä pelissä kohtasimme Honsun. Ensimmäisen erän tappiosta huolimatta pojat pyörittivät peliä iloisella ilmeellä ja lopputulokseksi kirjattiin voitto 83-48.

Wartin voittaessa lohkon sijoituimme hienosti toiselle sijalle ja jatkamme hyvistä asetelmista toiselle kierrokselle, joka pelataan vajaan kahden viikon kuluttua.

B-poikien pelillinen ilme oli vauhdikas ja tarjosi katsojille hienoja hetkiä. Esimerkillistä oli joukkueen toiminta myös pelikentän ulkopuolella. Hieno avaus SM-karsinnalle Max ja pojat!