EBT:n valmentajia mukana aikuisten SM- sarjajoukkueissa

23.9.2010

Joonas Iisalo  kutsuttu mukaan Espoon Hongan korisliigajoukkueen valmennustiimiin fysiikkavalmentajaksi

 

Espoo Basket Teamin valmennuspäällikkö Joonas Iisalo on tehnyt fysiikkavalmennuksesta sopimuksen Espoon Hongan kanssa. Joonas jatkaa edelleen päätyössään EBT:n valmennuspäällikkönä.

- Olen kiitollinen mahdollisuudesta toimia myös Espoon Hongan miesten korisliigajoukkueen fysiikkavalmentajana.Itselleni tämä on hieno mahdollisuus nähdä läheltä mitä koripallo on Suomen korkeimmalla sarjatasolla. Lisäksi uskon, että tämä on hieno mahdollisuus tuoda lisäoppia EBT:n junioriorganisaatioon, kertoo Joonas.

EBT:n puheenjohtaja Mika Renholm kommentoi asiaa näin:

- EBT:n valmennuksen taso on nousussa, ja tämä on huomattu myös korisliigassa. Joonas pääsee näköalapaikalle kotimaan koripallohuipulle.

Tämä tarjoaa meille seurana mahdollisuuden ammentaa koripallon uusimpia tuulia, ja kehittyä myös omassa toiminnassamme. Tämä on hyvä signaali koko valmentajakunnallemme siitä, että meillä tehdään asioita oikein.Tuomas Rahkonen Espoo Teamin apuvalmentajaksi

 

Tuomas Rahkonen on kuulunut Espoo Teamin valmennusryhmään toukokuusta alkaen. Kausi alkoi Try outilla, jossa mukana oli mukana useitaTapiolan Hongan ja EBT:n pelaajia. Molempien seurojen joukkkueet pelaavat naisten 1.divisioonassa ja näin pelaajat ovat lähempänä omaa naisten SM- sarjajoukkuetta. Kesän harjoituksissa oli myös valmennuksen puolelta molempien Akatemia- joukkueiden päävalmentajat edustettuna, Tuomaksen lisäksi Hongan Jussi Laakso. EBT:n pelaajista Espoo Teamin harjoitusryhmään valittiin Saara Sandell ja Heini Hakasalo. Heini  pääsee ensimmäiseen Teamin peliin Forssaan  tulevana sunnuntaina.

- Ehdotus mukaan lähtemisestä tuli minulle yllätyksenä keväällä. Hetken mietittyäni päätin, että tälläiseen tilaisuuteen on lähdettävä ehdottomasti mukaan. Pääsy naisten SM- sarjajoukkuen valmennustiimiin on minulle ainutlaatuinen tilaisuus. Yhteistyö päävalmentaja Mikko Larkaksen kanssa on ollut antoisaa ja joukkue on hyvä, tästä on hyvä aloittaa tuleva pelikausi, toteaa Tuomas, joka toimii myös päävalmentajana EBT:n A- tyttöjoukkueessa ja Akatemiassa.