Antti Laukkanen EBT:hen päätoimiseksi valmentajaksi

13.10.2010

EBT:n valmentajakunta vahvistuu, kun Antti Laukkanen aloittaa seurassa päätoimisena valmentajana. Antti liittyy välittömästi B-poikien ja minipoikien valmennustiimeihin. Valmennustehtäviensä lisäksi Antti työskentelee myös muissa seuratöissä EBT:n toimistolla.

Antti, 19, on EBT:n kasvatti, joka palaa seuraan kolmen Tapiolan Hongassa vietetyn vuoden jälkeen.

Antin palkkaamisen on mahdollistanut EBT:lle myönnetty Sportti Työllistää –tuki, joka on veikkausvoittovaroista liikunnalle ja urheilulle osoitettu 16-29-vuotiaiden nuorten työllistämiseen tarkoitettu tuki.

- ”Tuen ansiosta pystyimme kesken kauden palkkaamaan uuden työntekijän. Antin työpanoksen olemme halunneet kokonaisuudessaan kohdentaa ydintoimintaamme, lasten ja nuorten valmennukseen”, kertoo EBT:n hallituksen puheenjohtaja Mika Renholm.

- ”Haluan koko seuran puolesta kiittää tuen myöntänyttä Suomen Liikuntaa ja Urheilua. Olemme edelleen hyvin riippuvaisia vastaavista tuista. Saamme vielä tämän kauden ajan Opetusministeriön liikuntayksikön myöntämää ja SLU:n koordinoimaa päätoimisen palkkaamiseen tarkoitettua seuratukea. Kaksi päätoimista valmentajaamme suorittavat parhaillaan liikunnanohjaajan perustutkintoa oppisopimuskoulutuksella ja heidän kouluttamiseensa saamme TE-keskuksen myöntämää palkkatukea. TE-keskuksen palkkatuella olemme myös pystyneet palkkaamaan kaksi muutakin nuorta. Unohtaa ei sovi Espoon kaupungin perusavustusta, joka on myös erittäin tärkeä osa seuramme tulomuotoja”, Mika päättää.