B-pojat kotivoittoon MaSusta

18.12.2010

EBT-MaSu 80-72 (39-39)

Sunnuntai 12.12.  Valtakunnallinen I-divisioona: EBT-MaSu 80-72
B-pojat kohtasivat valtakunnallisen sarjan viimeisessä pelissä ennen joulutaukoa MaSun.  Totuttuun tapaan ottelu oli taas erittäin tasainen, ja jännitystä riitti loppuun asti.  Tasatilanteessa oltiin 9 kertaa, ja johtoasema ottelussa vaihtui peräti 20 kertaa.

Ensimmäinen jakso meni vierasjoukkueelle pisteen erolla, ja toinen vastaavasti pisteellä EBT:lle. Puoliajalle mentiin siis tasatilanteessa, numeroiden ollessa 39-39.  Kolmannen jakson MaSu aloitti vahvasti, ja pääsi suurimmillaan jo seitsemän pisteen johtoon.  Pieni nykäisy saatiin onneksi katkaistua, mutta silti kolmannen jakson lopussa ero oli vierasjoukkueen hyväksi edelleen kolme pistettä, lukemat 58-61.  Tasaisen ottelun ratkaisi lopulta neljäs jakso, jonka EBT hoiti kotiin vahvasti numeroin 22-11.  Lopullinen ratkaisu tapahtui kuitenkin vasta aivan lopussa, kun viimeiset kaksi minuuttia EBT voitti 7-0. Loppunumerot EBT:lle 80-72 ja kolmas peräkkäinen voitto valtakunnallisessa sarjassa.

Syksyn sarjakierroksesta on jäljellä enää viimeinen pelikierros, joka pelataan tammikuun puolella 9.1. EBT saa silloin testata sarjajohtajan kunnon, kun Mansikka-ahon urheiluhallissa vastaan asettuu Kouvot, joka johtaa sarjaa puhtaalla pelillä. Tässä vaiheessa EBT:n saldona kahdeksasta pelistä on viisi voittoa ja kolme tappiota, ja sarjataulukon neljäs sija Kouvojen ja Oulun ja Helsingin Namikoiden jälkeen.

(EDIT - Anteeksi uutisen hidas päivitys)