Naiskoripallon juhlaa lauantaina 22.1 Espoossa

18.1.2011

Espoo Team on selvitynyt Suomen Cup finaaleihin nyt jo neljäntenä peräkkäisenä kautena. Ottelupaikaksi arvottiin espoolaisten iloksi Tapiolan Urheiluhalli. Ottelu pelataan ensi lauantaina 22.1. klo 12.30 alkaen. Vastustajaksi saapuu 1990 -luvun kestomenestyjä, Forssan Alku, joka on alati vahvistuvalla joukkueellaan tekemässä voimalla paluuta Suomen naiskoripallon kärkikahinoihin.

Forssan Alulla on erinomainen joukkue. Se on kolmen ottelun voittoputkessa naisten SM - sarjassa ja janoaa nyt täysosumaa Suomen Cupissa. Hiljaisemman vaiheen jälkeen fanien innostus on tehnyt paluun paikkakunnalle. Forssasta onkin tulossa bussilastillinen Alun faneja kannustamaaan omiaan.

Suomen Cupin finaali muodostaa hienosti kauden toisen kohokohdan ennen SM-sarjan playoffeja ja finaaleja, jotka pelataan myöhemmin kevätauringon jo lämmittäessä korkeammalta,

Myös Cup Finaaliin liittyy aina aivan omanlaisensa jännite, kun mitalit ja kannu ovat pöydällä ja palkinto odottaa vain ottajaansa. Tapahtumaan liittyyy aina hienoa draamaa ja naiskoripallon ystävien kohtaamisia mukavissa merkeissä.

Sisäänpääsy tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan on 10 euroa, lapset ja erityisryhmät 5 euroa.