Espoo Team pudotuspeleihin

15.3.2011

 

Espoo Teamin hyvin sujunut kausi jatkuu runkosarjan jälkeen pudotuspeleillä. Joukkue sijoittui kolmanneksi runkosarjan jälkeen ja saa ensimmäisellä kierroksellla vastaansa kuudenneksi sijoittuneen Forssan Alun.

Ensimmäinen kierros eli puolivälierät ratkaistaan paras kolmesta menetelmällä ja pelit aloitetaan paremmin sijoittuneen joukkueen kotikentällä. Ensimmäinen osaottelu pelataan torstaina 17.3. klo 17.30 Tapiolan Urheiluhallilla. Toinen ottelu pelataan Forssassa 19.3. ja tarvittaessa kolmas peli 20.3. klo 13.00 Tapiolan urheiluhallilla.

Espoo Team saavutti jo Suomen Cupin voiton kaatamalla finaalissa juuri Forssan Alun joten se tuo otteluun pienen lisäpanoksen. Menestystä joukkue janoaa kuitenkin lisää. Espoo Team on harjoitellut hyvin ja kaikki pelaajat ovat hyvässä iskussa. Playoff vaiheessa kotikenttä korostuu joten joukkue tarvitsee nyt sen kuuluisan "kuudennen" pelaajan eli yleisön apua. Nyt kutsutaan koko espoolainen korisyhteisö paikalle kannustamaan Team Espoo mitaleille.

Pääsyliput peleihin ovat 10 € aikuisilta ja 5 € lapsilta ja erityisryhmiltä. Espoo Basket Teamin ja Tapiolan Hongan juniorit, heidän valmentajansa ja joukkueen johtajat pääsevät ilmaiseksi peleihin.

Kaikki joukolla kannustamaan Espoo Team mitaleille!