Catz karkasi jo avausjaksolla

23.3.2011

Naisten SM sarjan kakkosen Lappeenrannan Catzin ja kolmosen Espoo  Teamin ensimmäinen välierätaisto ratkesi nopeasti. Catz karkasi jo ensimmäisellä kymmenminuuttisella 27-9-johtoon ja lasketteli lopulta voittoon pistein 76-55.

Espoolaisten kohtaloksi koituivat peräti 33 menetystä. Catz taasen hukkasi pallon vastustajalle vain 14 kertaa. Vierailija vei levypallot selvästi 36-23, mutta se oli laiha lohtu kotijoukkueen päästessä juoksemaan lukuisia helppoja koreja.

- Siinä oli osittain hyvää puolustamista meiltä, mutta toisaalta vastustajalle tuli myös paljon halpoja menetyksiä. Espoo ei tainnut olla nyt ihan valmiina otteluun, mutta seuravasta kohtaamisesta tulee meille taatusti todella vaikea, Catzin valmentaja Mika Haakana arveli.

Lappeenrantalaisten pisteet jakautuivat hyvin tasaisesti viiden pelaajan päästyä yli kymmenen. Korkeimman pistemäärän heitti Jelena Reshetko (16/3) vanavedessään Reetta Piipari (15/1) ja Lisa Lee (15/4).

Espoolaisten ykkönen sekä pisteissä että levypalloissa oli Niina Laaksonen (12/12). Iltaa synkensivät kuitenkin peräti seitsemän menetystä.

Koripallon naisten SM-välierät jatkuvat perjantaina Espoo Teamin kotiotteluilla. Ottelu alkaa klo 18.30 ja se pelataaan Tapiolan Urheiluhallissa. Tervetuloa kannustamaan Espoo kotivoittooon.