Inari Syrjänen koululaisten MM-kisoissa Kiinassa

30.4.2011

Akatemian ja A-tyttöjen -94 syntynyt Inari Syrjänen on viimeisen viikon ajan pelannut koululaisten MM-kisoissa Kiinassa. Suomea edustaa kisoissa mäkelänrinteen urheilulukio. Tähän mennessä hyvin sujuneen turnauksen lisäksi Inari on valittu Suomen WU18-maajoukkueen testileirille 20.-22.5. Leirille kutsutuista 24 pelaajasta valitaan 16 edustamaan Suomea 27.-29.5 pelattaviin pohjoismaiden mestaruuskisoihin. Onnittelut valinnasta ja tsemppiä leirille!

Kisa alkoivat 24.4, ja Suomi kohtasi ensimmäisenä Hollannin ja Kiinan II-joukkueen. Nihkeästä alusta huolimatta Suomi voitti molemmat ottelunsa. Inari oli molemmissa otteluissa joukkueen paras korintekijä tehden ensimmäisessä pelissä tehot 17 pistettä / 6 levypalloa ja toisessa 13/1. Tarkemmat otteluselostukset:


Alkulohkovaiheen päätöspäivä oli Suomen tytöille synkempi, sillä joukkue hävisi hyvän taistelun jälkeen ottelunsa Saksalle ja Slovenialle erittäin niukasti. Inari oli tuttuun tapaan Saksa-pelissä Suomen paras korintekijä tehoilla 15/3. Toisessa 50-57 tappioon päättyneessä Slovenia-ottelussa Inarin tehot olivat 6/2. Tappioden myötä Suomi jäi alkulohkonsa kolmanneksi, ja jatkaa taistelua sijoituksista 9.-16. Tarkemmat otteluselostukset:
 


Turnauksen kotisivut