A-poikien edustusjoukkueelle yhteistyökumpaneita

8.8.2011

A-poikien edustusjoukkueelle yhteistyökumpaneita

Joonas Iisalon valmennuksessa oleva EBT:n A-poikien edustusjoukkue on saanut toiminnalleen taloudellisia tukijoita. Kumppanuuksien tarkoituksena on tarjota pelaajille parhaat mahdolliset edellytykset keskittyä tulevan kauden harjoitteluun ja pelillisiin tavoitteisiin, tarjota valmentajille työrauha ja motivoida vanhempia taustajoukkotoimintaan perheiden rahoitustaakan keventyessä hieman.

Canon on lahjoittanut A-poikien käyttöön HDTV-tasoisen videokameran. Harjoitustapahtumia ja otteluita tullaan valmentajien tarpeiden pohjalta kuvaamaan ja otoksia käyttämään valmennukselliseen työhön joukkueen keskuudessa. Lisäksi tullaan tarpeen mukaan kuvaamaan tulevien vastustajien esityksiä kyetäksemme valmistautumaan paremmin pelillisiin kohtaamisiin. Canon kuuluu maailman suurimpiin tulostuksen- ja dokumentinhallinnan sekä kuvantamisalan tuotteiden valmistajiin ja on markkinajohtaja Suomessa useilla toimialueilla.

Talent Partners tukee taloudellisesti A-poikia alkavalla kaudella. Talent Partners on alallaan Suomen suurin yritys ja kehittää asiakasyritystensä liiketoimintaa muutoshankkeiden avulla.

Plastcenter Nordic on toinen A-poikia taloudellisesti tukevia yrityksistä. Plastcenterin logo näkyy pelaajien uusissa lämmittelypaidoissa. Plastcenter Nordic on myymälämainosmateriaalien tuotantoon keskittyvä yritys, jonka palveluiden avulla voidaan kehittää vähittaiskaupan kampanjoiden tehoa.

Amo tukee A-poikia hankkimalla joukkueelle uudet peliasut ja lämmittelypaidat. Amo on suomen suurin lelujen, pelien ja videopelien maahantuoja ja edustaa mm. Nintendoa Suomessa. Nintendon tunnukset tulevat näkymään pelaajien uusissa asuissa.

Kiitos uusille yhteistyökumppaneillemme arvokkaista panostuksistanne!