Korismessut to 18.8.2011

16.8.2011

Suomen maajoukkuemiehet porskuttavat vääjäämättä kohti EM-kisoja maanantaina 15.8 pelatun voitokkaan Portugali-kotiottelun sekä Unkari-vierasvoiton ansiosta. Maanantain ottelua Helsingin Jäähallilla oli seuraamassa yli 6500 katsojaa! Pelipaitamyynti kävi kuumana ja kannustus oli korviahuumaavaa. Mediassa koripallo on näkyvästi esillä  muun muassa iltapäivälehdissä 7,5 sivua juttua.

 

Korismessut torstaina 18.8.


Suomalaisella koripalloväellä on mahdollisuus tutustua lähietäisyydeltä EM-kisapaikkaa jahtaavaan Suomen miesten maajoukkueeseen Helsingin Jäähallissa torstaina 18.8. järjestettävien koripallomessujen merkeissä. Avoimien harjoitusten päätteeksi yleisöllä on mahdollisuus mm. jututtaa pelaajia ja tutustua korispeleihin, -vaatteisiin ja -varusteisiin. 

Koripallomessut käynnistyvät Helsingin Jäähallilla torstaina 18.8. klo 16:00 alkaen. Klo 16:30 Henrik Dettmannin valmentama miesten maajoukkue astuu parketille avoimiin harjoituksiin, joihin on kaikella yleisöllä vapaa pääsy. Avointen treenien päätteeksi maajoukkuetähtemme Petteri Koposesta Sasu Salinin jakavat nimikirjoituksia ja ovat yleisön ja median jututettavissa.


Riku Riihilahden juontamilla messuilla kisaillaan mm. Nintendo Wii –korispelin merkeissä. Lisäksi esillä ovat pääkaupunkiseudun seurat sekä syksyn kuumimmat korisreleet, pelivälineet ja varusteet. Myynnissä on myös muun muassa maajoukkueiden vanhoja pelipaitoja. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.


Sunnuntain Unkari-otteluun on vielä lippuja – varaa omasi pikaisesti osoitteesta www.lippu.fi, ennen kuin Jäähalli myydään loppuun. Pukeudu valkoiseen ja tule kannustamaan Suomi EM-kisoihin! Saavuthan otteluun ajoissa! Ovet ja lipunmyynti ovelta aukeavat klo 17:00.