Espoo Team uuteen kauteen

23.9.2011

Päävalmentaja Mikko Larkas
Emmi Leino

Espoo Teamin kahdeksas kausi naisten SM sarjassa alkaa jatkuvuuden merkeissä. Päävalmentajana jatkaa kolmatta kauttaan nyt jo kokeneeksi ketuksi tituleerattava Mikko Larkas. Apunaan hänellä on viime kauden tapaan Tuomas Rahkonen ja Mirka Dettmann, joka lopetti pelaajauransa viime kauden pronssijuhlien jälkeen ja keskittyy nyt alkavalla kaudella vain valmentamiseen.

Espoo Teamin taustajoukoissa on tapahtunut positiivisia muutoksia. Takavuosien espoolaiset huippupelaajat ovat lähteneet yhteisvoimin tekemään työtä Espoo Teamin hyväksi. Viime kaudella peliasunkin uudelleen päälleen pukenut Susanna Vartiainen tuo nyt toimintaan pitkän pelaajauran mukanaan tuomaa näkemystä joukkueenjohdossa. Myös luottosentteri, Mia Liimo, tekee ilahduttavan paluun naiskoripallon pariin, nyt joukkueenjohtajan roolissa. Espoo Teamin fysioterapeutin tehtäviin palaa vuoden tauon jälkeen Riikka Sario.

Espoo Teamin pelaajavalinnat korostavat jatkuvuutta kokeneiden tähtipelaajien Niina Laaksosen, Venlakaisa Höltän, Laura Wilson muodossa. Nuorista pelaajista suureen roolin ovat ottamassa huippulahjakas junnukaskikko Annika Holopainen ja Evita Iiskola, jotka jo viime kaudella vakiinnuttivat paikkansa joukkueen kärkiviisikossa. Läpilyöntiä naisten mestaruussarjaan odotetaan Meral Bedretiniltä ja Rita Haukovaaralta, jotka ovat valmiita tuomaan nuoruuden intoa ja vauhtia Teamin peleihin.

Uutena nimenä Espoo Teamin kokoonpanoon siirtyy Tampereen Pyrinnöstä pelintekijän tontilla viihtyvä nuorten maajoukkuepelaaja Emmi Leino, joka tuo joukkueeseen Meralin ja Ritan tapaan lisää urheilullisuutta ja nuorta energiaa.

Espoo Teamin harjoitusrinkiin on nostettu lupaavia juniorieta Tapiolan Hongasta ja Espoo Basket Teamistä, joilla on hyvät mahdollisuudet päästä myös pelaavaan kokoonpanoon.

Espoo Team avaa SM-sarjakautensa kotiottelulla Lappeenrannan Catziä vastaan lauantaina 1.10 Honkahallilla klo 14:00. Ottelu on samalla Suomen Cupin ottelu