Leon Huff miesten päävalmentajaksi

26.10.2011

Miesten II divisioonassa pelaavan EBT:n miesten edustusjoukkueen uusi päävalmentaja on Leon Huff.

USA:n entinen maajoukkuepelaja Huff saapui Suomeen jo 1975 edustamaan Joensuun Katajaa. Leon Huff on menestyksellisellä peliurallaan Suomessa edustanut myös ToPoa ja voittanut seuralle kaksi SM- kultaa 80- luvulla sekä Suomen Cup- mestaruuden.
SM- urallaan 17,2 pisteen ja 10,9 levypalloa ottelua kohden tehnyt Huff muistetaan myös näyttävistä blokeista ja hienoista donkeista. Arvostettu koripalloilija Huff on pelannut ammattilaisena myös ulkomailla.

Valmentaja Huff on toiminut vuodesta 1971, jolloin valmentaura alkoi entisessä kotimaassaan USA:ssa ja toimi apuvalmentajana Israelissa Israel SabresTel Avivin joukkueessa.

Suomessa hän on valmentanut 80- luvun alusta alkaen ja toiminut mm. päävalmentajana ToPon, Panttereiden Porvoon Tarmon ja Karhun Poikien miesten mestaruussarjajoukkueissa. Lisäksi Huff on ollut mukana monien B- poikajuniorijoukkueiden valmennuksessa MaSussa sekä HNMY:ssä. Lisäksi hänen opeistaan on saanut nauttia useat pelaajat Suomessa ja Ruotsissa järjestetyillä leireillä. Lisäksi hän on kouluttanut valmentajia Namibiassa. 

-Äärimmäisen kova pelaaja ja kokenut valmentaja. Hänen mukaan tulo tuo jokaiselle pelaajalle varmasti uutta. Odotamme innolla, että pääsemme harjoittelemaan kovempaan ja tulokset näkyvät peleissä, toteaa joukkueen kapteeni Lauri Järvinen Leon Huffista.

Warmly welcome Leon to our basketball famlily!
 

Uusimmassa Korilehdestä 3/2011 on  julkaistu juttu Leon Huffista. Lehtiä on saatavana Espoonlahden urheiluhallilla EBT:n miesten sekä naisten edustusjoukkueiden peleissä. 

Seuraava miesten kotipeli su 30.10 klo 16:30 Espoonlahden urheiluhallilla Kelohonkaa vastaan. Tervetuloa kannustamaan miehet voittoon!