Akatemialle takkiin Pyrinnöltä

2.11.2011

 

EBT Akatemia kohtasi Tampereen Pyrinnön sunnuntaina 30.10. kotihallissaan naisten 1. divisioonan ottelussa. Ensimmäinen jakso sujui tasaisissa merkeissä, mutta sen jälkeen Pyrintö meni menojaan.

Joukkueemme loi jälleen hyviä paikkoja hyökkäyspäässä, mutta korin lähellä oltiin huolimattomia. Muutaman ohiheiton jälkeen oli vaikeuksia päästä kiinni korintekoon. Koripallossa kuitenkin enemmän koreja tehnyt joukkue voittaa. Puolustuksessa ei kannettu riittävästi vastuuta 1vs1 tilanteiden voittamisesta, ja tämän takia jouduttiin koko ajan venymään auttamalla tilanteen hävinnyttä joukkuekaveria. Irtopallojen lisäksi päästettiin vastustaja liian helposti hakemaan ohiheitosta levypallo sekä heittämään korkean prosentin heittoja oman korin läheltä.

Yhteenvetona on myönnettävä, että Pyrintö oli yksinkertaisesti paljon parempi ja valmiimpi pelaamaan. Lähes jokainen 50-50 pallo jäi vastustajan haltuun,  koska emme olleet kiinnostuneita irtopallopelaamisesta. Ottelu päättyi 35-81 Akatemian tappioksi.

Junnutyttöjoukkueista oli tällä kertaa kutsuttu kannustusjoukko C-tytöistä. Tyttöjen valitsema ottelun kotijoukkueen tsempparipelaaja oli Satu Suolinna. Kiitokset tytöille mukana olosta!