EBT menestyi Nordea- turnauksessa

21.11.2011

P00 kultaa
P01 hopeaa
P01 pronssia
T01 pronssia
EBT Black vs. EBT White minityttöjen välierä

Kouvojen järjestämä 20. koripalloturnaus pelattiin Kouvolassa18.-20.11.2011. EBT:n joukkueita turnaukseen osalliostui yhteensä 11. Kaiken kaikkiaan turnaus sujui hienossa yhteishengessä ja oikeanlaisessa fair-play hengessä!

 

Mikropojat -02  oli nuorin EBT:tä edustanut joukkue turnauksessa. Alkulohkossa joukkue pelasi hyvät ottelut. Tiukka vääntö päivän toisessa pelissä sarjan voittaneen Honka Whiten kanssa sekä lauantain kolmas peli BC Nokiaa vastaan osoitti, että pojat ovat kehittyneet ja harjoitelleet hyvin. Mikropoikien sijoitus 5.


Minipojat -01 EBT Black
hopea ja EBT White pronssi

Black
sijoittui alkulohkossaan toiseksi hyvillä peleillä. Lahden NMKY kaatui selvin numeroin ja PuHu oli lohkon toisessa ottelussa lauantai aamuna parempi. Päivän toisessa ottelussa Pantterit kaatui 37-11. Sunnuntain välieräottelussa kohtasivat EBT Black ja EBT White, Black vei voiton 41-22 ja voitollaan pääsi finaaliotteluun. Vastustajaksi Black sai ToPon, joka oli tällä kertaa parempi 48-18.  

White pelasi itsensä lohkovoittajaksi. Kovimman vastuksen lohkossa tarjosi Pyrintö, jonka joukkue voitti 26-23. Jatko-otteluiden ensimmäinen vastustaja oli Lappeenrannan NMKY, joka pelasi hyvin poika vastaan. EBT oli kuitenkin parempi ja voitti ottelun 25-23.
Pronssiottelu PuHua vastaan oli jännittävä ja tasainen. Varsinaisen peliajan päätyttyä tilanne oli 32-32 ja mitalin omistaja ratkaistiin jatkoajalla EBT:n eduksi 40-33. 
 

Minipojat -00 kultaa

Perjantai-illan ottelussa kohtasivat EBT ja LePy. Espoolaisten kohtaaminen päättyi EBT:n voittoon 57-28. Lauantaiaamun ensimmäinen ottelu pelattiin jo klo 8.00 pojat olivat hyvin hereillä voittivat LrNMKY:n 53-12. Seuraava ottelu alkoi jo klo 11 ja vastaan saapui isäntä Kouvot, jonka pojat voittivat jälleen hyvällä pelillä 50-18. Illan viimeinen otteluvasustaja oli FoKoPo, joka puolusti hyvin ja onnistu korin teossa, mutta joutui myöntämään pojat paremmaksi luvuin 36-56. Oman lohkonsa neljällä voitolla, sekä välierä- ja finaaliottelut selvin numeroin voittanut joukkue oli kultansa ansainnut.

Minitytöt -01 Black hopeaa ja White pronssia

White voitti oman lohkon puhtaalla pelillä ja jatko-ottelussa voitto KaPosta 48-23 vei joukkueen välierään ja vastustajaksi tuli EBT Black. Black olit tällä kertaa parempi 28-16 ja White pelasi pronssiottelun PuHua vastaan. Joukkue oli 1 pisteen parempi ja jännittävä ottelu päättyi EBT:n voittoon 15-14.

Black voitti myöskin oman lohkonsa. Jatko-ottelussa vastassa oli Honka, joka joutui myöntämään EBT:n paremmaksi 22-27. Kovimman ottelunsa joukkue pelasi finaalissa WB:tä vastaan, jonka Wartti voitti selvästi 36-13.
 

Minitytöt -00 kultaa

Minitytöt pelasivat myöskin turnauksen lohkovoiton itselleen ja tiensä jatko-otteluun. Vastustaja LePy kaatui numeroin 54-18 ja EBT:n tytöt pääsivät finaaliotteluun. Finaalivastustaja PuHu kaatui numeorin 30-14.

C- tytöt -99 kultaa

99-tyttöjen paremmuus ratkottiin kuuden joukkueen suoralla sarjalla.
EBT:n tytöt jyräsivät alusta asti hyvällä asenteella ja loistavalla
taistelulla. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Välillä oli peleissä
vaikeitakin hetkiä, mutta joukkue pystyi aina vaan jostain kaivamaan tarvittavaa
lisäenergiaa ja voimaa. Turnausvoitto tuli puhtaalla pelillä!
 

C-tytöt -98 EBT Black kultaa

EBT Black vei 98-tyttöjen sarjan voiton tyylikkäästi.
Alkusarjan jälkeen pudotuspeleissä kaatui ensin jännittävässä
ja aika tunnepitoisessakin ottelussa EBT White -98 vastaan kahdella pisteellä.
Semifinaalissa Peka jäi jalkoihin numeroin 28-17. Finaali oli sitten
Blackin suvereenia näytöstä. HNMKY jäi Mansikka-Ahon hulppealla areenalla
jalkoihin luvuin 39-17.

EBT White ensimmäinen peli sujui mallikkaasti ja vastustaja Kouvot taipui 31-7. Seuraava vasustaja alkulohkossa oli HNMKY Sininen, joka oli kovalla joukkueella vastassa. EBT:n virhevaikeudet sekä ohiheitot kostautuivat ja HNMKY vei voiton 43-27. välierässä kohtasivat Black ja White, jonka voiton otti kahdella pisteellä EBT Black 29-27. Loppusijoituksen sarjassa viidenneksi joukkue saavutti voittamalla FoKoPon 40-20.

EBT Red kohtasi ensimmäisessä ottelussa länteisen alueen tämän hetken ykkösjoukkueen SB- Girls Lahdesta. EBT:n joukkueen yrityksistä huolimatta pallo ei löytänyt korirengasta ja ottelutulos 60-0. Seuraava vastustaja HNMKY vei voiton 66-8 ja Red oli selvästi parantanut puolustus- ja hyökkäyspeliään. Seuraava ottelu HoNsua vastaan päättyi 9-63 ja turnaus pättyi Kouvojen voittoon 45-2.


EBT menestys oli huikeaa, kahdeksan mitalia ja hyviä kokemuksia kaikille osallistujille.

EBT onnittelee hyvästä turnausmenestyksestä joukkueita, valmentajia ja huoltajia!