Valon välähdyksiä Akatemian tappioputkessa

21.11.2011

EBT Akatemia kohtasi 13. marraskuuta vieraspelissään Forssan Koripojat. Ensimmäinen jakso sujui suunnitelmien mukaan ja joukkue hyökkäsi rohkeasti kohti koria. Miespuolustus toimi ja johtopisteet jakson päättyessä olivat peräti 18-4. Toisella ja kolmannella jaksolla hävittiin liikaa 1vs1 tilanteita ja annettiin vastustajalle levypalloja puolustuspäässä. Jaksoja painoi myös pelikurin puute. Viimeiselle jaksolle lähdettiin lähes tasoissa ja joukkue teki kaikkensa voiton puolesta, mutta ikävä kyllä FoKoPo vei ottelun 50-46 kotiin.

Seuraava ottelu 16.11. pelattiin kotona puhtaan pelin sarjajohtaja Vantaan Puhuttaria vastaan. Akatemia lähti ennakkoluulottomasti pelaamaan ja parhaimmillaan kolmannen jakson lopussa joukkueen heitettyä neljä peräkkäistä kolmosta sisään oltiin jo kolmen pisteen päässä kovasta vastustajasta. Joukkueemme peli oli rohkeaa ja levypalloja voitettiin vastustajaa enemmän. Miinuksena oli huonot heittoprosentit 1 ja 2 pisteen heitoissa. Neljännellä jaksolla Akatemia taipui ja lopputuloksena oli häviö 41-58.

Tällä kertaa kotiottelussa Akatemian erikoiskannustuksesta vastasi Minitytöt (00-01) joukkue, joka valitsi kotijoukkueen tsempparipelaajaksi Miia Tirkkosen. Lämpimät kiitokset tytöille kannustuksesta!