Espoo Teamin syyskauden viimeiset pelit viikonloppuna

15.12.2011

Espoo Teamillä on kaksi kovaa ottelua tulevana viikonloppuna. Perjantaina Team kohtaa paikallisvastustaja ToPon vierasottelussa Kisahallissa klo 19:00. Ottelussa on taas oma jännitteensä, varsinkin kun ToPon uusi valmentaja takavuosien huippupelaaja Kari-Pekka Klinga esiintyy ensikertaa päävastuussa naisten mestaruussarjassa.

"Mielenkiinnolla odotamme mitä uutta "Pere" on joukkueen pelaamiseen rakentanut, mutta keskitymme kuitenkin vain omaan tekemiseen ja sitä kautta voittoon hyvällä pelillä", kertoo Teamin päävalmentaja Mikko Larkas.

Espoo Teamin viikon ja koko syyskauden päättää kotiottelu PeliKarhuja vastaan Tapiolan urheiluhallilla sunnuntaina 18.12 klo 14:00. Vaisun alkukauden pelannut Pelikarhut on saanut juonesta kiinni ja parantanut peliään kauden edetessä. Espoo Team puolestaan aloitti kautensa kohtalaisen hyvin, mutta on kompuroinut viimeisissä peleissään.

Tilastojen valossa PeliKarhut lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Joukkue on voittanut 12 ottelustaan 8, Espoo Team puolestaan samasta määrästä 6. Kirkkain tilastoero on joukkueiden pistetilastossa. Espoo Team majailee kyseisessä tilastossa sijalla 5 (73,75 pistettä /ottelu), PeKa:n pitäessä samaisen tilaston kärkipaikkaa (83,58 pistettä/ottelu).

Tilastot on kuitenkin tehty rikottavaksi ja Espoo Team lähtee sunnuntaina haastamaan PeliKarhuja voitto mielessä. Avain asia tulee olemaan PeliKarhujen hyökkäyksen pysäyttäminen, jonka johtohahmona häärii kuukauden pelaajaksi valittu Rashanda McCants (18.3 pistettä/ottelu). Espoolta vastaavaa tilastoa johtaa Niina Laaksonen (17.5 pistettä/ottelu).

Tule paikalle kannustamaan Espoo Team voittoon syyskauden viimeisessä kotiottelussa. Ottelutapahtumaan on vapaa pääsy!