Junioreiden pikkujouluja vietettiin 13.12.2011

16.12.2011

Ebbe ja Joulupukki
Hullupallokisa
Hullupallokisan voittanut T01 joukkue
Vaparikisan finaalikaksikko onniteltavina

EBT:n junioreiden pikkujouluja vietettiin hyvässä tunnelmassa tiistaina Espoonlahden Urheiluhallilla. Paikalla oli kolmisensataa junioria, valmentajaa ja vanhempia.


Pikkujoulun juontaja Joonas Suotamo kertasi EBT:n joukkueiden alkukauden sarja- ja
turnausmenestystä. A-B-juniorijoukkueista B-tytöt selvittivät tiensä SM-sarjaan syksyn karsinnoista ja taistelevat siellä kärkisijoituksista. A- ja B-pojat sekä A-tytöt pääsivät valtakunnalliseen 1-divisioonaan, ja ovat aloittaneet kautensa pirteästi. Nuorimmista ikäluokista C-tytöt ovat varmistaneet pääsynsä kevätkaudella alkavaan C-tyttöjen SM-sarjaan.
Muistelimme elokuista  EHBT-turnausta ja siellä saavutettuja sijoituksia joukkueittain.

o   Kultaa: P99 Fun

o   Hopeaa: P00, B-tytöt, T98 kilpa ja fun, T00, T03

·   
Marraskuussa (19.-21.11.2011) Nordea-turnauksessa Kouvolassa menestyivät :

o   Kultaa: P00, T98, T99, T00

o   Hopeaa: P01, T01

o   Pronssia:  P01, T01

·        EBT:n joukkueiden menestyminen on huomattu myös naapurissa Ruotsissa ja ensi pääsiäisenä pelattavaan Scania Cupiin (Pohjoismaiden epävirallinen mestaruusturnaus) saivat kutsun T96, T98, T00 ja P00.
Maajoukkueissa kesällä seuraa edustivat B-tyttöjen Lotta Eräkangas, hän oli WU16 joukkueen mukana PM-kisoissa keväällä sekä EM-kisoissa elokuussa. Lisäksi B-tyttöjen Niina Mattila ja B-poikien Miro Ikonen olivat kesällä ikäluokkamaajoukkueen mukana.

Joulujuhlan odotetut vieraat Joulupukki  ja Ebbe vierailivat juhlassa. Joulupukki oli hurahtanut toiseen joukkuelajiin jääkiekkoon ja yritti onnistua ilmaveivauksessa. Harmitus oli suuri epäonnistumisista ja Ebbe tarjosi apua seuramme tutummassa lajissa koripallossa ja niinhän Joulupukki onnistui tekemään useamman hienon korin. Parivaljakko poistui tyytyväisenä salista Tanssi Tähtien- ohjelman tunnelmissa tanssien salista. 

Minit ja mikrot kävivät salissa sukkulaviestinä Hullupallokisan. Jännittävän kisan voitti T01- joukkue.Vanhemmat juniorit kävivät vapaaheittokisan ja voitto meni C- tyttöjen Veera Luostariselle. Veera palkittiin EBT:n pallorepulla.

Illan arpajaispalkintona (arvo n. 1000€) oli illallinen 4:lle henkilölle kotona valmistettuna voitti Tomi Malmelin.

Kiitos kaikille mukana olleille järjestelyistä ja osallistumisesta.

EBT toivotta hyvää joulua!