EBT menestystä Ricoh- turnauksessa

31.1.2012

Kultajoukkue EBT:n minitytöt

Ricoh-turnaus 27.–29.1.2012

Minitytöt 00-01

Ensimmäinen ottelu. Klo: 8.00 lauantaina. LePy vastaan EBT. Olimme hieman väsyneitä sillä ottelu oli niin aikaisin ja olimme ehkä hieman hermostuneita. Lämmittely meni hyvin ja peli alkoi. Oli tasaista alussa aina erätaukoon asti mutta sen jälkeen saimme eroa. LePy pelasi todella hyvin ja kaikki heittivät sisään, numerot 21 ja 28 olivat erittäin kovia. Tuomari ei puhaltanut kovinkaan monta virhettä. Oli monta kiistapalloa pelissä. Ei ollut kovinkaan hauskaa pelata koska olimme hieman väsyneitä ja itseluottamusta hieman liian paljon. Lopputulos oli kuitenkin meidän eduksi 21–30 kun ottelu oli päättynyt.

Toinen ottelu. EBT vastaan Pantterit. klo 11.00. Viime kerralla kun pelasimme Panttereita vastaan voitimme 94 – 14! Voitimme myös nyt, mutta Pantterit olivat parempia kuin viimeksi ja emme olleet valmistautuneet siihen että he olivat niin paljon parantaneet. Tuomarit olivat ihan ok mutta jonkin verran heiltä jäi huomaamatta! Mielestäni Panttereista numero 7 pelasi parhaiten ja kovinten! Lopputulos 65–18 meille!

Kolmas ottelu. EBT vastaan Riento (TuRi) klo. 16.00. Tämä ottelu oli paljon kovempi kuin kaksi ensimmäistä. Tuomari antoi myös meidän pelata paljon kovemmin kuin kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Tämän ottelun halusimme todella voittaa sillä ottelu ratkaisi sen että pääsemmekö pelaamaan 1-4 sijoituksista tai sijoituksista 5-8. Kaikki rientolaiset olivat hyviä mutta yksi parhaista oli numero 9. Hän oli sekä nopea ja hyvä käsittelemään palloa. Lisäksi hän oli hyvä joukkuepelaaja. Ottelu oli tasainen alussa mutta alun jälkeen saimme eroa, ottelu oli kokonaisuudessaan erittäin kova ja tasainen. Oli hauskaa pelata ja opettavaista. Kun peli loppui, neljä pelaajaa Riennosta itki ja kolme valitteli kipujaan. Lopputulos oli meille 48–30.

Neljäs ottelu. Sunnuntai. EBT vastaan Honka Green. Klo 10.00. Ottelu alkoi tasaisesti. Noin 3-4 minuutin pelin jälkeen ottelu oli 6-6. Sen jälkeen oli aika tasaista erätaukoon asti mutta tauon jälkeen saimme eroa. Tuomarit eivät juuri puhaltaneet virheitä, joten oli vain purettava hampaat yhteen. Ottelu oli hauska pelata koska se oli niin kova, koko joukkue pelasi todella hyvin. Numero 13 Hongasta pelasi hyvin. Tuntui hyvältä voittaa. Lopputulos oli 42- 22, meille.

Viides ottelu. Finaali. EBT vastaan PuHu. Klo. 17.00. Ottelu alkoi erittäin tasaisena. Ensin me teimme korin ja sen jälkeen Puhu teki korin ja niin ottelu jatkui erätauolle asti. Sen jälkeen kasvatimme eroa. Tuomarit eivät olleet kovinkaan hyviä. He eivät puhaltaneet mitään virheitä PuHu:lle, vasta kun laittoi hartian vastaan niin tuomittiin virhe puolustukselle. PuHun pelaajista numero 9 pelasi hyvin ja numero 14 oli hyvä heittämään. Puhu otti eniten levypalloja vaikkakin me otettiin muutamia. Teimme monta nopeita hyökkäyksiä vaikkakin kaikki eivät johtaneet koriin! Me voitimme pelin 46- 23. Peli oli ok. Tuntui hyvältä voittaa!

Nordea turnauksessa voitimme myös PuHu n finaalissa.

Kirjoittaunut: Josephine, numero 15, T-00 joukkueen kapteeni.