Pekka Salminen uusiin haasteisiin

17.4.2012


EBT:n valmennuspäällikkö Pekka Salminen on jättänyt irtisanomisilmoituksensa 15.4.2012, siirtyäkseen uusiin haasteisiin.

Pekka aloitti seurassamme kehitysryhmävalmentajana vanhemmille junioreille viime syksynä. Pekka sai hyvää palautetta työstään ja talvella tiedotimme hänen aloittavan myös seuramme valmennuspäällikkönä. Sopimusta tehdessämme tiedostimme, että Pekan matka saattaa jatkua muihin haasteisiin suhteellisen nopeastikin, hänen hakiessa Korisliigan päävalmentajan tasoista tehtävää pääkaupunkiseudulta.

"Tässä ammatissa joutuu joka päivä tekemään vaikeita päätöksiä, joten päätöksenteon luulisi olevan yksinkertaista ja rutiinia. Tämä päätös oli kuitenkin hirvittävän tuskainen ja vaikea, siksi hieno seura EBT on ja ennen kaikkea EBTläiset ovat hienoja ihmisiä. Toivon kaikille pelkkää hyvää jatkossa", kommentoi Salminen.

Olisimme mielellämme suoneet Pekan jatkavan kanssamme pitempään! Kiitos Pekka erityisesti hienosta panoksestasi kehitysryhmien hyväksi ja mitä parhainta menestystä uusissa tehtävissäsi!