C-TYTÖILLE RIEMUKKAASTI SM-PRONSSIA!

30.4.2012

EBT:n C-tytöt taistelivat upeasti pronssille Vierumäen urheiluopistolla 27.-29.4. pelatussa SM-lopputurnauksessa. Pronssiottelu pelattiin rakasta naapuria Honkaa vastaan. Ottelu alkoi hienokseltaan Hongan merkeissä. Tiivis ja uhrautuva puolustus, tehokas karvaus, parantunut viimeistely ja muutama upea kolmen pisteen heitto käänsivät ottelun kulun pian EBT:lle. Monipuolisilla hyökkäyskuvioilla EBT mursi Hongan vastarinnan ja loppunumeroiksi saatiin aika ylivoimaiset 59-32. EBT:lle ansaittu voitto ja hieno päätös upealle kaudelle!

 

Kooste muista otteluista: 

Huima - EBT 64-55

Vierumäen kuplahallin katto nousi ainakin metrin ylöspäin, kun Huiman värikäs ja äänekäs kannattajajoukko vyöryi halliin sisään. Tämä railakas meno tarttui myös Huiman pelaajiin ja EBT oli aika suurissa vaikeuksissa ottelun alusta lähtien. Huima repäisi nopeasti itselleen reilun kymmenen pisteen johdon. Alkuhämmennyksestä toivuttuaan EBT aloitti hurjan takaa-ajon. Upealla, sitkeällä taistelulla ero kutistui piste pisteeltä EBT:n köydessä välillä johdossa ja puoliajalle lähdettiin lähes tasapisteissä. Toinen puoliaika oli tasaista taistelua hyökkäyksien vyöryessä päästä päähän vuorotahtiin. Huima sai hankittua muutaman korin kaulan, jonka se pystyi pitämään ottelun loppuun asti EBT:n sitkeästä yrityksestä huolimatta. Ottelu oli loistavaa koripalloviihdettä, yksi turnauksen parhaista peleistä!


EBT - BC Nokia 74-53

Järisyttävän upealla asenteella otteluun lähtenyt EBT aloitti ottelun tosi räväkästi. Hienot hyökkäyssommitelmat, jäätävä viimeistely ja umpitiivis puolustus olivat myrkkyä Nokian pelaajille ja hetkessä EBT:n johto oli yli 20 pistettä. Onnistumiset ja iloinen peli-ilme tarttui kaikkiin EBT:n pelaajiin. Koko pelaaja-arsenaalin voimin pelannut EBT sai hienon revanssin yllättävän vaisusti pelanneesta Nokiasta.

 

EBT - KaPo 41-55

Nollilta lopputurnaukseen lähtenyt KaPo yllätti EBT:n aggressiivisella pelillä, pelitapahtumat liikkuivat sääntöjen rajamailla. Ehkä tästä vähän hämmentyneenä EBT ei päässyt peliin täysin mukaan ja KaPo vei pisteet.