Kauden päättäjäisiä vietettiin ke 9.5 Espoonlahden Urheiluhallilla

24.5.2012

Katsomo täyttyi ilmoisista pelaajista, valmentajista ja huoltajista. Lämminhenkisessä tapahtumassa kisailtiin ja palkittiin kauden pelaajia, joukkueita ja valmentajia.

 

Tilaisuuden starttasivat nuoremmat Tenavaputkelaiset liikunnallisten temppuratojen suorittamisella, apuohjaajien avustuksella.Salissa nähtiin lasten upeita heittoja koreihin, pallonkäsittelytaitoja,  taitavia pujotteluja esteradalla ja hyppyjä oli ilo seurata.

Seuran puheenjohtaja Peter Åhman lausui tervetuliaissanat, jossa hän kiitti kaikkia seuran jäseniä upeasta vuodesta sekä hyvästä harjoittelusta ja ansiokkaista menestyksistä yksilö- ja joukkuetasolla. 

Pienimmät juniorit mikroista mineihin osallistuivat leikkimieliseen viestikisaan, jossa viestikapulana toimi jumppapallo ja menoa hidasti nilkkojen ympärillä ollut vastuskuminauha. Tiukassa kisassa voiton vei tytöt 01 joukkue.

Miesten edustujoukkue oli paikalla ja he olivat valinneet kolmikon esittämään taitavia donkkeja. Yleisöäänestys ratkaisi tiukan kisan voittajaksi Jukka Ohtosen.

Paikalla olleet pääsivät myös onnittelemaan aploodein seuran pitkäaikaista valmentajaa Martti Iivosta hänen täyettyään juuri 60 vuotta.

Kiitos kaikille valmentajille, taustahenkilöille, kannattajille, tukijoille  ja pelaajille upeasta kaudesta 2011-2012!

 

Kauden 2011-2012 palkitut ja perustelut


Koriskoulu Laurinlahti:

Tytöt: Vilma Fagerlund: ”Intoa riittää, eikä hymy hyydy, vaikka kori onkin vielä vähän korkealla. Hirveä tsemppi läpi kauden.”

Pojat: Aaron McIntire: ”Tulevaisuuden lupaus urheilulle. Keskittymiskyky ja pelisilmä jo nyt kovaa luokkaa.”

Koriskoulu Kirkkonummi:

Tytöt: Marja Myllys
”Säännöllisesti paikalla treeneissä, tekee kaikki asiat huolella. Hänen iloisuutensa tarttuu herkästi toisiinkin.”

Pojat: Väinö Nousiainen
”on kauden aikana rohkaistunut paljon pelaajana, osallistuu innokkaasti kaikkeen toimintaan ja on hyvänä esimerkkinä joukkueessa toimimisesta.”

Joukkueet:

Supermikrotytöt 04-05: : Emilia Peuhkurinen
”huipputreenaaja, hyvä asenne!”

Supermikropojat 04-05: Jesper Kotkansalo
” Pelaaja on ollut mukana joukkueen toiminnassa innokkaasti koko kauden. Hän haluaa koko ajan enemmän haasteita ja jo nyt menee Lay-Upit hienosti koriin.”

Mikrotytöt 03: Noora Karhunen
”Joukkuepelaaja kentällä ja kentän ulkopuolella. Pelaa niin kuin harjoittelee eli tunnollisesti, innolla ja koko ajan kehittyen.”

Mikropojat 03: Otto Kuula
” Joukkueen paras asenne. Tsemppaa jokaisessa tilanteessa loppuun saakka”

Mikrotytöt 02: Aino Utriainen
"Tämä pelaaja osoitti, että laadukas treenaaminen tuottaa tulosta. Kehittynyt huimasti läpi kauden, ja on noussut näkyvään rooliin niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Ei valita ikinä, kuuntelee ohjeita ja on kaikkien kaveri. Vauhtiin päästessään hauska höpöttäjä, jonka bravuuri on tuplahypyt hyppiksellä."

Mikropojat 02: Teemu Hakkarainen
”Kuuntelee ja noudattaa valmentajien ohjeita, harjoittelee tunnollisesti sekä harjoituksissa ja kotona. Esimerkillinen motivaatio uhrautumisesta joukkueen tavoitteiden saavuttamiseksi”


Minitytöt 01: Nea Ala-Pappila
”Todella innokas harjoittelija, joka loi omalla positiivisella asenteellaan hyvää henkeä joukkueeseen läpi kauden! kehittyi kauden aikana selkeästi monella eri osa-alueella”

Minitytöt 00: Oona Tahko
”Näytti muulle joukkueelle erinomaista esimerkkiä taistelemalla täysillä jokaisen pelaamansa minuutin, jokaisessa pelaamassaan pelissä. Myös keskittyminen ja asioiden toteuttaminen harjoituksissa oli erittäin hyvää”
Minipojat 01: Lauri "larry" Jaakkola
”Tunnollinen harjoittelija ja väsymätön taistelija. Painaa nopeilla jaloillaan aina satalasissa ja pelaa kaikki tilanteet loppuun asti.”

Minipojat 00: Leo Isännäinen
”Kehittynyt kauden aikana huimasti niin taidollisesti kuin menttaalisesti. Erittäin lahjakas poika joka oppii asiat hetkessä.”

C-tytöt 99: Emilia Juvakka
”Urheilullinen junioripelaaja, joka harjoittelee tunnollisesti ja sähäkästi. Kuluvan vuoden aikana kehittynyt pelaajana paljon. Aina valmis harjoittelemaan ja pelaamaan.”

C-tytöt 98 Haastaja: Salla-Maija Hyppänen
”Pelaaja on tullut koripalloharrastuksen pariin joukkuekavereitaan myöhemmin. Hän on oman innostuksen ja ahkeran harjoittelun avulla kehittynyt erittäin paljon. Hän harjoittelee ja pelaa motivoituneesti erilaisissa joukkueympäristöissä”

C-tytöt 98 Kilpa: Veera Luostarinen
”Jälleen kerran uskomaton sitoutuneisuus harjoitteluun ja tekee asiat täysillä. Pelaajana kehittynyt erittäin monipuolisesti: puolustus toimii tehokkaasti, määrätietoiset ajot ja upeat kolmenpisteenheitot.”

C-pojat 99: Aku Arponen
”Tunnollinen harjoittelija, kurinpitäjä pelaajien keskuudessa ja muut huomioonottava :)”

C-pojat 98: Olli Vainikka
”Joukkueen kapteeni hoiti roolinsa hienosti sekä kentällä että sen
ulkopuolella. Tunnollinen harjoittelija jonka intohimo lajia kohtaan on
valtava. Osaa ottaa iskuja, mutta myös antaa niitä.”

B-tytöt 1 ja 2: Lotta Vesiluoma, Kristiina Kourilehto
”Oikea Asennoituminen, loistava työmoraali ja valmis vastuuseen.”

B-pojat 1: Pyry Nupponen
”Halu kehittyä pelaajana on kova, joka tulee ilmi harjoitusmääristä joukkuetapahtumien päälle. Mennyt kauden aikana paljon eteenpäin, mutta vasta raapaissut omaa potentiaaliaan.”

B-pojat 2: Rami Vepsäläinen
”Kehittyi kauden aikana monella eri osa-alueella. Hyvä harjoittelija ja joukkuepelaaja.”

A-tytöt 1: Kirsti Kourilehto
”Tiukoissa paikoissa juokkueen katse kääntyi aina tämän pelaajan suuntaan. Tunnollinen harjoittelija, jonka hyvä tekeminen johti naisten SM-sarjadebyyttiin nuorella iällä.”

A-tytöt 2: Sonja Lehtinen:
"monipuolisuutta, luotettavuutta, asennetta ja röyhkeyttä samassa paketissa. Osuu kauempaakin, ja vaparit uppoaa kovilla prosenteilla"

A-pojat 1: Matti Hautala
”taistelija, joka kauden edetessä nousi joukkueessa keskeiseen rooliin. Tarkkojen 3 pisteen heittojen lisäksi erinomainen puolustus- ja levypallopelaaja, jonka kehittymismahdollisuuksissa vain taivas on rajana.”

A-pojat 2: Eero Takaneva
"Haluaa todella kehittyä ja on valmis tekemään sen eteen töitä, myös omalla ajalla. Erittäin palkitseva valmennettava, jonka kehittymistä on ollut ilo seurata. Tie vie vääjäämättömästi kohti isompia pelejä"

EBT Akatemia: Satu Suolinna
”Pelasi huikean kevään, osui läheltä ja kaukaa. Joukkueen kapteeni, joka omalla tekemisellään asettaa riman äärimmäisen korkealle muille pelaajille, sekä pitää huolen että oma joukkue aloittaa aina treeneissä pallon kanssa.”

Miehet 1: Lauri Järvinen
”Toisen peräkkäisen nousun takuumies. Ei valita, vaan painaa aina 100 lasissa ja näyttää esimerkkiä joukkueelleen. Tulevalla kaudella aiheuttaa harmaita hiuksia lukuisille 1-divarin puolustuksille.”

Kauden tyttöjuniori: Niina Mattila
”Kasvoi ja kehittyi yksilönä esimerkillisesti kauden kuluessa, säilytti oikeat asiat tekemisen ytimessä ja pystyi sulkemaan epäolennaisen sivuun. Nousi täten joukkueen kapteenistoon ja kantoi tuloksellista vastuuta tasaisesti läpi kauden. Omaa pelaajana hyvät mahdollisuudet huipulle myös aikuistasolle ja se on saavutettavissa sitoutuneella työnteolla sekä oikeilla valinnoilla jatkossakin.”

Kauden poikajuniori : Julius Pehkonen
”Pitkäaikainen kova treenaaminen on alkanut tuottaa loistavaa tulosta. Hienoa A-juniorivuotta täydensivät läpimurto EBT:n miesten joukkueen pelaavaan rotaatioon sekä ensiesiintymiset Topon miesten SM-sarjajoukkueessa. Oman joukkueensa todellinen liideri, joka saa muutkin tsemppaamaan omalla esimerkillään. Jäätävien 3 p heittojen lisäksi kehittynyt rutkasti puolustus- ja levypallopelissä”

Esimerkillinen junioripelaaja: Jaakko Jumisko
"Kovat tavoitteet omaava nuori lahjakkuus, jonka harjoittelu ja itseluottamus ovat huippuluokkaa. Nuorempana B-poikana kantoi isoa vastuuta puolustus- ja hyökkäyssuuntaan. Heitti ylivoimaisesti eniten kolmosia sisään valtakunnallisessa 1.divisioonassa kuluneella kaudella ja oli sarjan paras pisteiden tekijä omassa ikäluokassaan 17,6 keskiarvolla"

Vuoden nuori valmentaja: Atte Virtanen

Vuoden juniorivalmentaja: Valpuri Vuorio

Vuoden erotuomari: Väinö Turunen

Vuoden tyttöjoukkue: C-tytöt 98 Scania cup ja SM-sarjajoukkue

Vuoden poikajoukkue: Minipojat 00 Scania Cup-joukkue

Vuoden nousijajoukkue: Miesten edustusjoukkue