Minipojat 06

EBT 2004 - 2006 pojat yhteiskuvassa kaudella 2017 - 18

 

YLEISTÄ:

EBT:n minipojat 2006 joukkue on osa harjoitusryhmää, johon kuuluvat myös 2004 ja 2005 ikäiset c-pojat. Ikäluokat on jaettu kolmeen harjoitusryhmään ja näin kaikille saadaan mahdollisimman tehokasta ja hyödyllistä treeniä oman motivaation ja tavoitteiden mukaisesti.

Harjoittelemme kolmena arki-iltana viikossa ja pelaamme sarjapelejä viikonloppuisin eteläisen alueen sarjoissa kahdella joukkueella lokakuun alkupuolelta joulukuun puoliväliin ja jälleen tammikuusta huhtikuun loppuun. Lisäksi osallistumme kauden aikana myös joihinkin turnauksiin.

UUDET PELAAJAT:

Otamme joukkueeseemme koko ajan mukaan uusia, innokkaita pelaajia, aikaisempaa kokemusta korípallosta ei tarvitse olla. Huomioimme harjoittelussa yksilöllisesti taito- ja kokemuserot unohtamatta fyysistä tai henkistä kasvua niiden mukana tulevine haasteineen.

Kolmen ikäluokkamme harjoitusryhmistä löytyy myös varmasti tasoa jo menestyneille ja kokeneillekin pelimiehen aluille, meillä ei kehitys jää polkemaan paikalleen, olipa sitten tavoitteena Korisliiga tai vielä suuremmat areenat.

Pojat 2004 - 2006 harjoittelevat ja pelaavat kaudella 2017 - 2018 Markku Siirosen alaisuudessa ja Makella on apuna useita kokeneita valmentajia eri ikäluokissa ja joukkueissa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan! Valmentaja ja joukkueenjohtaja Kaarle Manner: kaarle.manner(att)gmail.com (040-505 8467).

MAKSUT:

Koripallon harrastamisen kustannukset koostuvat mm. toimintamaksusta seuralle, varustekuluista ja lisenssimaksusta. EBT:n toimintamaksusta ja jäseneduista saat lisätietoja klikkaamalla tätä linkkiä.

 

MINIPOJAT 2006 -JOUKKUEEN TREENIAJAT JA -PAIKAT KAUDELLA 2017 - 2018

HUOM! Ylläoleviin vakiovuoroihin saattaa tulla ajoittain muutoksia ja niistä tiedotetaan vanhemmille ensisijaisesti NImenhuudon kautta ja tarvittaessa sähköpostilla tai kiireellisissä tapauksissa tekstiviestillä. Jos olet uusi pelaaja / pelaajan vanhempi, tarkista ennen harjoituksiin tulemista joukkueen kalenterista ajantasainen tilanne ao. päivälle (kalenteri löytyy vasemmalla olevasta alavalikosta).

_____________________________________________________________________________________________________