Uusia sopimuksia EBT:n miesten joukkueelle

28.6.2016

A-juniuori Elias Leikkonen (kuva Peter Åhman)

Robert Åhman ja Matias Leikkonen jatkavat EBT:ssä ja Iiro Kerminen siirtyy PuHusta EBT-paitaan. Myös kolme A-poikien joukkueen avainpelaajaa jatkaa miesten edustusjoukkueessa.

Robert Åhman (196 cm, 21 v)

EBT on solminut jatkosopimuksen laituri Robert Åhmanin kanssa. EBT-kasvatti Åhman tehtaili viime kaudella joukkueen riveissä keskimäärin 6.4 pistettä ja otti 3.4 levypalloa. Åhman on nopea ja hyvin heittävä nelospaikan pelaaja.

Robert Åhman tilastoina

 

Matias Leikkonen (190 cm, 19 v)

EBT-kasvatti Matias Leikkonen jatkaa myös joukkueessa. Takamies Leikkonen teki viime kaudella joukkueen riveissä keskimäärin 3.0 pistettä ja otti 2.7 levypalloa. Leikkonen on hyvin puolustava pelintekijä.

Matias Leikkonen tilastoina

 

Iiro Kerminen (189 cm, 19 v) Espoo Basket Teamiin

Viime kaudella PuHussa 3.0 pisteen keskiarvolla pisteitä tehtaillut Iiro Kerminen siirtyy Espoo Basket Teamiin. Heittävä takamies Kerminen pelasi viime kaudella PuHussa myös A-poikien SM-sarjaa tehden sarjassa keskimäärin 3.4 pistettä ja ottaen 1.9 levypalloa. Kerminen tuo nopeutta ja voimaa joukkueeseen.

Iiro Kerminen tilastoina

 

A-poikien avainpelaajat jatkavat miesten joukkueessa

Viime kaudella debyytin miesten edustusjoukkueessa tehneet A-pojat Yakko Silveira (188 cm), Elias Leikkonen (190 cm) ja Eero Jaakkola (184 cm) jatkavat myös tulevalla kaudella joukkueessa. EBT:n tavoitteena on luoda omille junioreille kehityspolku kansalliselle huipulle.