Miesten edustusjoukkue on valinnut Cabing Oy:n kuljetuskumppanikseen

29.9.2016

Cabing Oy on yrittäjävetoinen taksi- ja tilausajoja suorittava kuljetusalan osaaja.

Cabing on perustettu 2001ja panostaa hyvään ja luotettavaan palveluun turvallisuus ja ympäristöystävällisyys huomioiden. Henkilökunta koostuu neljästäkymmenestä kokeneesta henkilökuljetuksen ja asiakaspalvelun ammattilaisesta.

"Energisyys, sitoutuminen, osaaminen ja motivaatio ovat arvojamme. Varmistamme niiden toteutumisen myös tulevaisuudessa jatkokouluttamalla ja kehittämällä henkilökuntaamme säännöllisesti. Kokeneemmat kollegat toimivat myös erinomaisina sisäisinä kouluttajina.”, toteaa yrittäjä Risto Manninen. 

Cabingin kuljetuskalusto koostuu 30 eri kuljetustarpeisiin soveltuvasta autosta alkaen laadukkaista henkilöautotakseista ja päättyen monipuolisilla matkustusmukavuuksilla varustettuun täysikokoiseen linja-autoon. Kalusto on suurelta osin Mercedes-Benz –merkistä. Valtaosa autoista täyttää jo nyt tiukimmat EURO5-päästönormit. Myös alkolukot kuuluvat kaikkien autojen varustukseen.

EBT:n joukkueet voivat tiedustella tarjouksia numerosta 044-371 2221 tai sähköpostista tilaukset@cabing.fi, joka vastaa kuljetuksiin koskeviin tiedusteluihin ja järjestelyistä matkaan liittyen. Tage Lindström ja Miikka Petso toimivat yhteyshenkilöinä.