The Page: uutisia, M2D:tä ja muuta höpinää (22.03.12)

 

Tämä alasivu on ns. yleispalsta, josta löytyy joukkuetta koskevia uutisia, M2D:hen liittyvää juttua ja muuta yleisempää asiaa, kuten haastatteluita, henkilökuvia, tms. Sisältöä tulee eetteriin pikkuhiljaa ja vihjeitäkin otetaan vastaan muusta puhumattakaan. Yhteystiedot löytyvät omalta alasivulta.

22.03.12:

JKS:n voitettua eilen keskiviikkona PUS-Basketin ja saatuaan osaltaan runkosarjan päätökseen voidaan miettiä jo tarkemmin loppusijoituksia nousukarsintojen kannalta. Ensi sunnuntaina on vielä kaksi sijoituksia määrittelevää peliä: klo 13:20 WBP - EBT ja klo 18:00 PUH - KAU.

Vaihtoehtoja on neljä: 1. EBT voittaa ja Karkkila voittaa, 2. EBT voittaa ja Karkkila häviää, 3. EBT häviää ja Karkkila voittaa, 4. EBT häviää ja Karkkila häviää.

Vaihtoehdoissa 1. ja 3. (eli Karkkilan voitto on määräävä tekijä) on etelän järjestys seuraava: (Kerava), KaU Koris, JKS ja EBT. Jos vaihtoehto 2. toteutuu, mennään näin: (Kerava), JKS, EBT ja KaU Koris. Molempien hävitessä ollaan tilanteessa: (Kerava), JKS, KaU Koris ja EBT.

Siispä prosenteissa Karkkila on 50% todennäköisyydellä lohkon 2., 25% todennäköisyydellä 3. ja 25% todennäköisyydellä 4. JKS:llä on fifty-fifty tilanne sijojen 2. ja 3. välillä. EBT on 75% varmuudella lohkon 4. ja 25% varmuudella lohkon 3.

Yllä olevan perusteella sitten jokainen voi miettiä, millä panoksella kukin pelaa viikonlopun peleissä. Itse veikkaisin, että jokainen kahden pelin neljästä joukkueesta meinaa lähteä tapahtumasta voittajana sen kummemmitta kiemuroitta, mitä mieltä Sinä olet?

 18.03.12:

Kerava varmisti lohkovoittonsa etelässä niittaamalla Karkkilan vieraissa. Karsintalohko B:n järjestänee siis JyWe (joukkue 1.)  ja Kerava on varajärjestäjän vakanssilla (joukkue 2)., 3. joukkue on HsNMKY ja 4. joukkue PeU Basket.

B-lohkon viides osallistuja on vahvimmin JKS, muttei satavarma. Eteläisen alueen sijat 2-4 ovat hieman auki, mutta jos Karkkila voittaa PuHun se on lohkokakkonen huolimatta PUS-Basket vs. JKS ottelun tuloksesta. Ja samalla EBT on neljäs huolimatta omasta päätöspelistään WB/Panttereita vastaan. 

Kahden joukkueen tasatilanteessa JKS on EBT:n edellä, EBT on Karkkilan edellä ja Karkkila JKS:n edellä (lue hyvin huolellisesti edellinen ja ajattele: kahta joukkuetta siis verrataan kolmessa tapauksessa). Jos nyt sitten kaikki kolme ovat tasatilanteessa, niin silloin järjestys onkin Karkkila, EBT ja JKS (keskinäiset voitot tasan, korisuhteiden vertailu).

Keskiviikkona 21.3. klo 18:30 pelataan PUS-Basketin ja JKS:n ottelu ja sen jälkeen muuttujia on hieman vähemmän, palaamme asiaan. 

18.03.12:

Nousukarsintalohko A:n joukkue 2. on Namika Lahti III. Eteläisen alueen lopulliset sijoitukset ovat enää auki, mutta eiköhän Karkkila ole joukkue 3. ja EBT joukkue 4.

B-lohkossa Kaakkoisen alueen tilanne on vielä epäselvä (ja tietenkin myös eteläisen alueen jengit, jos halutaan edelleen jossitella).

13.03.12:

Jo tovin on ollut selvää eteläisen alueen nousukandidaatit Keravan Energia Team, KaU Koris, JKS ja EBT; joista toki EBT:llä on matemaattinen mahdollisuus pudota vielä ulos ja Kelohongan nousta tilalle. Kerava voittanee lohkon ja EBT (tai Kelohonka) on neljäs. Toisesta ja kolmannesta sijasta on sitten vielä vääntöä ja mietitään noita sijoituksia joukkueittain vielä kerran.

Keravalla on matsi Karkkilaa vastaan vieraissa ja Kelohonkaa vastaan kotona. Näistä riittää yksikin voitto runkosarjan korkeimmalle pallille podiumilla. Kelohongalta tulee puuttumaan jo nyt Kalle Naapi ja Daniel Dolenc tuosta pelistä ja divarin play offit vienevät muitakin riveistä Hongan vääntäessä Lapuaa vastaan. Eli Kelohonka häviää Killan koululla ja tämä varmistaa Keravan piikkipaikan lisäksi EBT:n nelossijan.

EBT:llä on jäljellä pelit PuBia, UJ Äitiä ja WB/Panttereita vastaan. Yhdellä voitolla nelossija on varma, vaikka miten vääntelisi. Toisaalta jos tulee kolme voittoa ja Karkkila häviää loput matsinsa, niin sitten tilanne onkin toinen (never gonna happen edes M2D:ssä). Tasapisteissä nimittäin EBT on Karkkilan edellä.

Karkkilalla on kotipeli Keravaa vastaan ja vieraspeli PuHun luolassa. Voittamalla vähintään toinen ollaan sarjakakkosia, sillä tasapisteissä JKS:n kanssa Karkkila on edellä. JKS:llä on peli Leppävaarassa PUS-Basketia vastaan ja siitä olettaisi voiton tulevan, vaikka eilen tulikin samoilla sijoilla majailevalta PuBilta pataan Hämeenlinnassa.

Veikkauksena siis 1. KET, 2. KAU, 3. JKS ja 4. EBT. Muiden alueiden karsimaan haluavat ovat tietääkseni läntiseltä alueelta TuNMKY ja PeU, joista ensimmäinen voittaa alueen divarin ja PeU sijoittuu toiseksi. Keskiseltä alueelta karsimaan lähtee JyWe ja kaakkoisen alueen kandit ovat Kouvot III, Namika Lahti III ja HsNMKY (kaakkoiselta lähtee karsimaan 2 joukkuetta).

Karsinnat pelataan kahdessa lohkossa ja turnauspäivämäärät ovat 31.3. - 1.4.2012. Molemmista turnauksista M1DB:hen nousee kaksi parasta ja lisäksi parempi lohko kolmonen, jonka sijoittuminen ratkaistaan kilpailusääntöjen 21§ mukaan: ensimmäisenä kriteerinä on voittosuhde omassa lohkossa ja toisena korisuhde. Voittosuhde: voitettujen otteluiden määrä jaettuna pelattujen otteluiden määrällä ja korisuhde vastaavasti tehdyt koripisteet jaettuna päästetyillä koripisteillä.

A-LOHKO: 1. TuNMKY, 2. Kaakkoisen alueen 1., 3. KaU Koris (oletus), 4. EBT (oletus). Turun Namika on järjestäjä ja jos ei siihen pysty, niin Kaakkoisen alueen ykkönen on varajärjestäjä.

B-LOHKO: 1. JyWe, 2. Keravan Energia Team, 3. Kaakkoisen alueen 2., 4. PeU, 5. JKS (oletus). JyWe isännöi ja Kerava on varalla.

Ottelupareihin ja karsintapaikkohin palataan, kun loput liikkuvat osat ovat selvillä. Turnauksen järjestelykyvyttömyys pitää ilmoittaa 15.3. klo 15:00 mennessä liittoon ja siitä sitten tulee infoa lisää, missä pelataan varmaan perjantaina 16.3. luullakseni.

05.03.12:

No niin, eilen sitten varmistui se kolmas b-divariin putoaja,eli Ura-Basket oletusten mukaisesti. Viimeisellä kierroksella ei ole tässä casessa mitään merkitystä.

M2D:n nousijoiden järjestyksessä on pientä virettä ilmassa, kun Karkkila otti WBP:ltä pataan. Lisäksi JKS-KET matsissa saattaa olla joku vastalause tulossa erään rapsan mukaan, mutta pitäneekö tuo paikkansa (tai meneekö läpi, jos pitää)? No EBT nyt on edelleen neljäs, pidetään siitä kuitenkin kiinni.

Ja sitten voisi tietysti pohdiskella pikkuhiljaa April Madnessin osaanottajia, mutta M2D:ssä kisa on kesken voittajan (UJ Äiti) takana ja farmissakin on vielä molemmat lohkot kesken. Edes suoria nousijoita ei vielä viitsi ennakoida ja toki pitää muistaa, että siellä saattaa olla myös kieltäytymisiä ensikaudelle mahdollisuudesta pelata sarjojen sarjassa. No okei, HyPo nyt haluaa toki takaisin, mutta mikä on niidenkään loppusijoitus?

Palataan siis April Madness 2012 osallistujiin myöhemmin.

01.03.12:

Keitä sitten M1DB:hen nouseekaan, niin kaksi joukkuetta on sinne jo paikkansa varmistanut: ToPo Akatemia ja BC Jyväskylä. Kolmannen putoajan nimi löytyy nelikosta Porvoon Tarmo, Äänekosken Huima, Säynätsalon Riento tai Ura-Basket.

Tarmolla on jäljellä pelit Jyväskylää ja ToPoa vastaan ja niistä veikkauksena 2 voittoa; Porvoo säilyy 1A:ssa. Huima häviää FoKoPolle ja SäyRi voittaa kahdella jenkillä heikentyneen Oulun. Lisäksi on keskinäinen peli päätöskierroksella ja siitä veikataan pisteitä Säynätsaloon.

Molemmat kuitenkin säilynevät, sillä tällä hetkellä putoajan paikalla olevalla Uralla on pelit Lapuaa ja BC Nokiaa vastaan ja eiköhän näistä tule pari tappiota. Siispä Ura lienee kolmas putoaja.

01.03.12:

Näyttäisi siltä, että eteläisen alueen seurasiirrot jäivät jo mainittuihin neljään tapaukseen. Muiden alueiden listat ovat enemmän tai vähemmän päivittämättä, joten ei niistä sen enempää.

Tässä vaiheessa voi jo hieman pohtia tulevia karsijoita. Etelästä karsintoihin menevät Keravan Energia Team, KaU Koris, JKS ja EBT. Sarjan sijoista 1 - 3 käydään vielä vääntöä, EBT sijoittuu neljänneksi. Ja näiden joukkueiden halu karsintoihin on siis selvä (ja virallisesti ilmoitettu).

Muiden alueiden joukkueiden halukkuudesta ei sen sijaan ole meikäläisellä tietoa tällä hetkellä, joten liikutaan oletuksin. Läntiseltä alueelta karsintoihin pääsee max. 2 joukkuetta; TuNMKY on varmistanut jo voittoonsa ja kakkoseksi tulee PeU-Basket. Molemmat lienevät lähdössä karsimaan.

Kaakkoisen alueen sijoitukset ovat vielä auki. Sieltäkin pääsee karsimaan max. 2 tiimiä ja ne löytyvät joukosta Namika Lahti III, KaVe, Kouvot III ja HsNMKY.

Itäinen, pohjoinen ja keskinen alue saavat karsintoihin yhteensä max. 2 paikkaa, toisaalta 2D:tä pelataan vain keskisellä alueella. JyWe on varmistanut lohkovoittonsa ja lähtee varmaankin karsimaan viime kauden tapaan; joukkue lienee venäläisineen yksi suurimmista suosikeista. Toisesta paikasta käydään taistoa BC Lapuan, Äänekosken Huiman ja Kiimingin Riennon välillä.

28.02.12:

Nyt alkaa olla sen verran juttua liikenteessä, että tämä meininki alkaa karata lapasesta. Saa nyt sitten nähdä, mitkä toteutuvat missäkin suunnalla, edes oman tuvan hajatelmia on turha kirjoitella ilman lopullisia todisteita. Eli nuo neljä alla olevaa siirtoa ovat siis varmoja.

28.02.12:

JKS:n sivujen uutisten mukaan Janne Hänninen siirtyy joukkueeseen WB/Panttereista ja Anssi Nieminen Porvoon Tarmosta (jälkimmäinen miesten lisäksi a-poikien SM-joukkueeseen).

Ja lisää liikehdintää on tulossa, meininki alkaa olla jo kuin isoissa ammattilaissarjoissa...

28.02.12:

Ennakoidut seurasiirrot alkoivat. Karkkila signasi Christopher Thompsonin FoKoPosta ja EBT Justice Grahamin Huimasta. Thompsonista löytyy historiikkia mm. KaU Koriksen sivuilta ja Grahamista vaikkapa liiton sivuilta halukkaille.

Siirtoja lienee tulossa lisääkin, mutta niitä odotellessa voi mennä joko seuraamaan asiasta käytävää porinaa kp.comiin tai miksei vaikka ottamaan kantaakin asioihin, kun keskustelupalstasta on kerran kyse.

27.02.12:

Helmikuun viimeisellä viikolla on aika siirtää katsetta kohti tulevaa. Jotakin on jo varmaa tai melkein varmaa, on mielenkiinnolla odotettavaa (kenties) ja sitten jostakin ei ota Erkkikään selvää (säilymisestä karsijat).

Nousukarsinnat; eteläisen alueen M2D:stä pääsee kevään nousukarsintoihin valtakunnalliseen M1DB:hen neljä joukkuetta. Halukkuutensa karsimaan ovat ilmoittaneet Keravan Energia Team, KaU Koris, JKS, EBT ja Kelohonka sarjasijoituksen ollessa moisen mahdollistava. Kieltäytyjiä ovat KaHe ja FC Passe.

Kelohongan hävittyä lauantaina JKS:lle nousijakandidaatit ovat käytännössä selvillä, sillä Kelohongan EBT:n ohi menoon vaadittaisiin jo melkoisesti. EBT:llä on jäljellä 4 ottelua sarjan neljää viimeistä vastaan ja niistä pitäisi hävitä ainakin kolme (mitä tuskin sattuu) Kelohongan samalla voittaessa vähintään kolme samalla yhtälöllä. Ja Kelohongalla on pelit mm. Keravaa ja Karkkilaa vastaan.

Seurasiirrot; siirtotakaraja (ja samalla rinnakkaislisenssillä pelaaminen kahdessa joukkueessa) umpeutuu keskiviikkona 29.2. Tuo rinnakkaislisenssin hyödyntäminen osaltaan myös lyö lopullisia nauloja Kelohongan haaveille, joten se siitä. Mutta kuten viime kaudella (mm. ONMKY ja Pyrintö II) loppuhetkien kilpavarustelu ylöspäin pyrkijöillä lienee taas mielenkiintoista odoteltavaa ja taatusti jotakin tapahtuu. Näitä odotellessa...

April Madness; tällä kaudella ei ole suoria putoajia alaspäin uuden M1DB:n ja sen karsintakiemuroiden takia. M2D:n kaksi viimeistä karsivat paikasta ensikaudelle M3D:n lohko A:n ja B:n toiseksi ja kolmenneksi parhaiden kanssa. UJ Äiti on asemoinut jo itsensä karsintoihin, mutta toisesta paikasta sitten ei totutusti pystyne taaskaan saamaan selvää ennen kalkkiviivoja. Taistoa käydään kiivaimmin PUS-Basketin, PuBin ja WB/Panttereiden välillä (PuHua vielä poissulkematta) ja jos palataan tuohon rinnakkaislisenssijuttuun, niin Savinon pelaaminen tai paluu Pyrintöön saattaa olla PuBille ratkaisevaa. Toki onhan näihin putoamiskuvioihinkin otettu vahvistuksia, jos vaikka kahta edellistä kevättä ja Räppää ajatellaan.

Näitä; ja miksei muutakin; odotellessa!

23.01.12:

Halttunen siirtyi PuBista Namikaan, mutta menikö Mutsiin vai muualle (ei ainakaan Karkkilaa vastaan tainnut pelata). Oli miten oli ja tämä selvinnee aikanaan, mutta saapa nähdä joko PuBilla on tänään PuHua vastaan tuoretta verta Pyrinnöstä ja miten mahdollisesti joukkuetta vahvistaa. Jotain tämmöistä huhua tuli eilen korviin ja koska matsi kohta alkaa, niin kaipa tässä voi lipsautella hieman.

11.01.12:

The League of Extraordinary Gentlemen on taas käynnissä joulutauon jäljiltä. Eilen kilpailuryhmässä tuumittiin sarjan keväänkiemuroita, jotka sitten vietiin aluehallituksen siunattaviksi tänään keskiviikkona. Näistä muutoksista tulee tietoa virallisia kanavia pitkin asap, joten niistä joukkueet saavat tietoa pian.

Pari tiedossa olevaa pelaajamuutosta: Halttunen on siirtynyt PuBista pääkaupunkiseudulle ja joukkue on ainakin hetkellisesti heikentynyt. Kerava sitten on laajentanut kansallisuuksien kirjoaan, mikä ei Mua niin ihmetytä. Kazemben, Pähmin, Towan ja Muan seuraksi tuli siellä sun täällä reissannut La Trice Little (ja onpa Akpomujellakin ulkomaalaisia esivanhempia).

Alkaa jotenkin tulla muutaman vuoden takainen Lapuan Korikobrat mieleen, siis ajalta ennen Nenad S:ää ja silloin, kun Little mm. oli siellä. Toisaalta tässä Keravan joukkueessa ei ole niin paljon veitikoita samasta perheestä, kuin Lapualla oli, vaikka pari toisiaan muistauttavaa taustahahmoa tiimissä onkin.

29.11.11:

Vaikka nimimerkki vapaaheitto jo asian jossakin möläyttikin, niin kohta saattaa tulla jotain uutisointia kevään karkeloista suuntaan ja toiseen.

27.11.11:

Uusitut ottelurapsa -sivut alasivuineen löytyvät vasemmalta valikosta.

24.11.11:

Hieman on vierähtänyt edellisestä jaarittelusta ja onhan jotain tapahtunutkin. Ei ole enää noita puhtaan pelin joukkueita, Koripallo.com kaatui toviksi hiljattain ja pelirintamalla on tapahtunut.

Ja sitten mennään pitkästä aikaa niihin siirtoihin. Vahvojen huhujen perusteella EBT vahvistuu Jukka Ohtosella ennen sunnuntain peliä. ONMKY:n eri nuorisomaajoukkueita kolunnut kasvatti on viime vuodet ollut Tapiolan Hongan rostereissa ja taisipa siellä jokunen Espoon Hongankin peli tapahtua, varmasti kelpo pelimies joukkueelle. Muuta huhua ei ole heitellä, ehkei niitä olekaan?

6.11.11:

JKS:n voitettua Karkkilan ja UJ Äidin kammettua PuHun ketoon puhtaan pelin joukkueita on enää Kerava ja WB/Pantterit. M2D alkaa olla taas kohtapuoliin entisensä jossa kuka vaan voittaa kenet tahansa ja sitten häviää kenelle vaan seuraavaksi. M2D; I love this Game!

5.11.11:

Tuo liiton virallisen sarjataulukon toiminta kauden tässä vaiheessa on melko hymyilyttävää. KaHe nousi päivän voitolla taulukossa ansaitusti ylöspäin ja hävinnyt WB/Pantterit tandemi pysyi paikallaan; eikä tässä mitään. Mutta Passen pudotus kahta alaspäin, PuHun miinus yksi tai EBT:n nousu yhdellä, c'mon.Toki Kelohonkakin putosi, mutta tämä onkin luonnollista sarjapisteiden takia.

Taulukon logiikka tulee toki tajuttavammaksi ottelumäärien kasvaessa, mutta jatkan edelleen näillä sivuilla oman varjosarjataulukon ylläpitoa old school meiningissä. Joukkueiden sijoitukset ovat hieman järjellisemmällä pohjalla ja helpompi ymmärtää. Otetaan nyt vaikka FC Passe esimerkiksi 6 pinnan joukkueista: jos koriero on 75 pinnaa pakkasella, niin sijoitus on kyseisen rajatun joukon viimeinen kun keskinäisiä pelejä puuttuu. Näin sen näen ja näin se vaan on. 

30.10.11:

Allekirjoittamaton on saanut käsiinsä salaista videomateriaalia EBT:n uudesta alkuverryttelystä, jonka kenraaliharjoitus pidettiin kaiken hiomiseksi useiden arvostelijoiden edessä. EBT:n seuraava ottelu on sopivasti monien vaikeana pitämässä Killan luolassa Keravalla paikallista Energia Teamia vastaan. Koitan saada linkin joko tänne tai otteluennakkoon ennen ensi sunnuntaita. 

Päivitys 1.11.11.: Salakuvaaja on alkanut vaatia jotain tekijänoikeusmaksuja, eikä klippiä voidakaan tähän hätään esittää, pahoittelen tilannetta. Juristit tutkinevat asiaa.

28.10.11:

Siirtoja(ko) ja vähintään kenties: V-P Dufva Namikasta PuHuun.

26.10.11:

Ja taas on siirtoja. Käsittääkseni pitää opiskella teekkariopistossa (tai jotain sinne päin) jotta voi pelata PUS-Basketissa, mutta vaihtaako jengi jossakin välissä nimensä johonkin Heiskanen-johdannaiseen? Antti Heiskanen on palannut Keravalta Otaniemeen Ilkan ja Joukon seuraksi. En sen paremmin osaa sanoa atleettien sukulaisuussuhteista, mutta jos nyt ei mikään Heiskanen Brothers käy uudeksi nimeksi, niin onhan noita variaatioita.

Ja helpottaahan tämä otteluraporttien seuraamista, kun yhä useamman etu- tai lempinimellään touhuavan tekijämiehen sukunimeä ei tarvitse ihmetellä sen enempää; "se oli Heiskanen." Josko muut vaihtaisivat sukunimensä samaksi?

Samalla teemalla voisi esim. Keravalla olla joukkueellinen Arajuuria, Karkkilassa pelata Heinon klaani, Munkassa vaikka Hämäläisten Osuuskunta ja Malmilla monta Salmelaa. No joo, taas puhaltelee hieman liikaa korvien välisessä avarassa tilassa; mutta saapa nähdä kuka siirtyy seuraavaksi, mistä ja minne?

25.10.11:

On aika julkistaa EBT:n miesten joukkueen valmennus. Päävalmentajana aloitti tänään tiistaina yksi maamme suurista lajilegendoista: Leon Huff. Coach Huffin apuna toimii joukkueessa uransa viime syksynä lopettanut Erik Payne, myös erittäin tuttu nimi monille. Asiasta enemmän uutisointia seuran pääsivulla, johon pääset tästä. (Päivitetty 26.10.) 

23.10.11:

M2D:n keskikasti tiivistyy; 2 pisteen sisällä on tällä päivämäärällä 7 tiimiä. Käsikirjoitus on näköjään aikaisempien vuosien mukainen tässä vaiheessa, toisaalta sarja on vasta alussa. Ja tuskinpa kaikkien viiden puhtaan pelin joukkueen saldo säilyy enää pitkään, mutta mikään ei ole niin varmaa, kuin epävarmuus.

22.10.11:

Pelaajasiirtelyt senkuin jatkuvat. Viime kaudella 1-divarissa Keravan Energia Teamissa pelannut Rudolf Mua sai joukkueesta alkuvuodesta ilmeisesti lähtöpassit ja siirtyi keväällä M2D:n nousukarsintoihin Räpän vahvuuteen; tämä on jo historiaa ja menneen talven lumia. Räppä putosi, EBT nousi, jne.

Käynnissä olevalle M2D-kaudelle kyseinen pelaaja liittyi Hämeenlinnan PuBin rosteriin, mutta on nyt sitten mennyt takaisin Keravalle (Energia Team palasi sarjojen sarjaan täksi kaudeksi). Tuolloin muuten myös Arsene Towa häivytettiin tai jotain, mutta tämä paluumuutto on jo toteutunut joukkueeseen aiemmin. Saapa nähdä kuinka tämä mahdollinen jatkosarja edistyy ja olisi kyllä mielenkiintoista tietää taustoista enemmänkin silloin ja nyt. 

M1DB-KARSINNAT 2012 

A-LOHKO, TURKU la 31.03.2012

(Paavon Halli; Wäinö Aaltosen koulutie 1-5, 20900 Turku)

 • 10:00 TuNMKY - Etelä 4
 • 12:30 Namika Lahti III - Etelä 2
 • 15:30 Etelä 2 - Etelä 4
 • 18:00 TuNMKY - Namika Lahti III

B-LOHKO, JYVÄSKYLÄ la 31.03.2012

(Kuokkalan Graniitti; Pohjanlahdentie 12, 40520 Jyväskylä)

 • 11:00 JyWe - PeU-Basket
 • 13:00 Kerava - HsNMKY
 • 15:00 Etelä 3 - JyWe
 • 17:00 PeU-Basket - Kerava
 • 19:00 HsNMKY - Etelä 3

A-LOHKO, TURKU su 01.04.2012

(Peltolan ammatti-instituutti; Hamppukatu 2, 20740 Turku)

 • 10:00 Etelä 2 - TuNMKY
 • 12:30 Etelä 4 - Namika Lahti III

B-LOHKO, JYVÄSKYLÄ su 01.04.2012

(Kuokkalan Graniitti; Pohjanlahdentie 12, 40520 Jyväskylä)

 • 10:00 JyWe - Kerava
 • 12:00 Etelä 3 - PeU-Basket
 • 14:00 HsNMKY - JyWe
 • 16:00 Kerava - Etelä 3
 • 18:00 PeU-Basket - HsNMKY