Upea voitto Karkkilasta neljännen kierroksen avauksessa

13.2.2013

Marco Tammi
Joonas Suotamo
Nicolas Dolénc

KaU Koris kaatui sunnuntaina 10.2. lukemin 77-67 (43-40). Voiton kapellimestarina toimi Marco Tammi 28 pisteellä ja 10 levypallolla. EBT johti ottelua koko ajan, eikä tällä kertaa antanut vastustajan mennä ohi missään vaiheessa.

EBT lähti peliin aloitusviisikolla Ohtonen, Andersen, Kujala, Tammi ja Suotamo. Ylösheiton voitti kotijoukkue ja heti ottelun alkutahdeiksi Joonas Suotamo tykitti kolmosen sisään. EBT:n peli lähti rullaamaan hyvin. J-P Kujala johti peliä ja puolustusta, Marco Tammi ja Nicolas Dolénc viimeistelivät koreja hyvällä prosentilla. Ja niin jakso päättyi EBT:n johtaessa 23-16.

Toinen neljännes alkoi Karkkilan korilla Lauri Järvisen toimesta. Iloa vierailijoilla ei riittänyt pitkään, sillä Järvinen kävi kuumana ja otti heti korinsa jälkeen teknisen virheen. Virhe oli neljän pisteen arvoinen, sillä Suotamo heitti molemmat vapaaheitot sisään ja päätteeksi vielä Tammi naulasi kakkosen sisään. Puolessa minuutissa EBT lisäsi johtoa numeroihin 27-18. Neljänneksen puolivälissä alkoi kolmosilotulitus vuoron perään, EBT:ltä Jukka Ohtosen ja Marco Tammen toimesta ja Karkkilalta Kimmo Tolvasen ja Janne Kinnusen toimesta. KaU Koris hinasi itsensä vielä peliin mukaan ja niin pitkälle tauolle mentiin kotijoukkueen johtaessa numeroilla 43-40.

Puoliajan jälkeen pelattiin tasaisissa merkeissä lähes kori korista aina kolmannen neljänneksen puoliväliin saakka, jonka jälkeen EBT repäisi kymmenen pisteen johdon, joka kesti kolmannen jakson loppuun saakka. Jakson päättyessä numerot olivat 67-56.

Viimeisen jakson EBT aloitti erinomaisesti ja kasvatti johtoaan siten, että parhaimmillaan se oli jo 19 pistettä lukemin 77-58. Tämän jälkeen EBT:n peliin tuli epätarkkuutta viimeistelyyn ja niin ottelun viimeisen viiden minuutin aikana EBT ei tehnyt pistettäkään. Karkkila lähestyi vähitellen, mutta ei päässyt kuin kymmenen pisteen päähän. Loppunumerot 77-67 ja upea voitto EBT:lle!

Marco Tammelta loistava peli ja myös kaikki muut  EBT:n kentällä käyneet pelaajat säestivät häntä hyvin. 

Seuraavaksi EBT lähtee metsästämään voittoa Järvenpäästä ensi sunnuntaina, kun vastaan asettuu JKS. Ottelu alkaa 17.2.2013 klo 17:00 Järvenpään liikuntahallilla. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!