Harjoitusottelussa häviö Keravalle, kevätkierros sarjassa alkaa ensi sunnuntaina

5.1.2014

Keravan Energia Team kävi vierailulla Espoonlahdessa perjantai-iltana 3.1.2014 harjoitusottelun merkeissä. Espoo Basket Teamin hyvä alku ottelussa ei riittänyt loppuun saakka vaan Kerava vei voiton tuloksella 57-74 (33-43).

Espoo Basket Teamilta ensimmäinen jakso oli hyvää pelaamista ja parhaimmillaan käytiin jo kymmenen pisteen johdossa. Toisella kymmenminuuttisella EBT:n peli hajosi ja Keravan Energia Team pääsi viemään ottelua. Kuten Keravan omassa otteluraportissa kerrotaan, hyvätunnelmaisessa ja värikkäässä ottelussa nähtiin hyviä yksilösuorituksia, mutta myös näyttävää joukkuepelaamista. Kummankin joukkueen suoritustaso vaihteli paljon, mutta harjoitusotteluksi peli oli tasoltaan ihan hyvä.

Pelissä kumpikin joukkue ajoi sisään uusia pelaajia. EBT:ltä puuttui kokoonpanosta Joonas Suotamo, Lauri Järvinen, Antti Laukkanen ja Jose Dominguez ja Keravalta ainakin Arsene Towa. Uusina pelaajina parketilla nähtiin espoolaisten riveissä Johannes Laine, Christopher Bevin ja Heikki Sivula sekä vierailijoilta Peetu Drockila ja Emil Osmanu Djeen. Peliaikaa tuli kaikille ja pisteitä syntyi tasaisesti. EBT:n tehokkain oli Nicolas Dolénc 14 pisteellä.ja vierailijoista Orlando Taylor 13 pisteellä. Ohessa ovat ottelun tilastot liitteenä.

Ottelu palveli mainiosti EBT:n valmistautumista I-divisioona B:n kevätkierroksen aloitukseen, jossa on heti kaksi sarjasijoituksen kannalta tärkeätä peliä edessä.

Miesten I-divisioonan B-lohkon kevätkausi käynnistyy sunnuntaina 12.1.2014. EBT aloittaa kevään kotiottelulla sarjassa samoista sijoituksista kamppailevaa Ura Basketia vastaan. Ottelun ylösheitto on klo 17:00 Espoonlahden urheiluhallilla.

Tervetuloa kaikki kannustamaan EBT voittoon!

 

Liitteet