Kausi 2016 - 2017

Takarivissä vasemmalta: urheiluhieroja Anssi Tukiainen, Marco Tammi, Eshaq Safi, Robert Kankfelt ja Robert Åhman

Keskirivissä vasemmalta: päävalmentaja Bernard Harris, Baboucarr Ceesay, Justice Graham (C), Yakko Silveira Majuri, Iiro Kerminen, Mikko Jantunen, Lauri Järvinen ja huoltaja Joacim Mäkinen

Edessä vasemmalta: Darian Cartharn, Mika Metsämaa, Elias Leikkonen, Eero Jaakkola, Cesar Emilio Carapinha ja pelaajavalmentaja Joshua Gouch

Kuvasta puuttuu Anton Vialen ja Matias Leikkonen

 

Uutisia

HifiStudion Genelec -kilpailu ratkesi

8.3.2017
EBT:n miesten kotiotteluiden yhteydessä käyty kisa 1500€ arvoisesta HifiStudion Genelec -juhlapakkauksesta on päättynyt ja upeat kaiuttimet soivat nyt Marika Jupon perheessä.

Playoffs-ottelut jäivät miehiltä vain haaveeksi

8.3.2017
Espoo Basket Teamilla oli jälleen tuplaviikonloppu, kun miesten I-divisioona B:n runkosarjan kahdella viimeisellä kierroksella kohdattiin ensin perjantaina 3.3.2017 Kaarinassa Ura Basket ja sitten sunnuntaina 5.3.2017 kotona Espoonlahdessa Karkkila. EBT hävisi kummatkin ottelut. Ura Basket voitti numeroin 97-79 (54-32) ja Karkkila vei voiton 78-82 (37-35).

Miehet jälleen voittokantaan, PeU-Basket kaatui selvästi

21.2.2017
Espoo Basket Team taisteli kolmen tappiollisen pelin jälkeen voiton sunnuntaina 19.2.2017 kotona Espoonlahdessa, jossa vastassa oli PeU-Basket Perniöstä. EBT aloitti ottelun vähän vaimeasti, mutta puoliajan jälkeen joukkueen vallannut iloinen pelaaminen toi komean voiton numeroin 89-72 (39-43).

 

MIESTEN EDUSTUSJOUKKUE 2016-17

Miesten edustusjoukkueella on käynnistynyt viides kausi miesten 1B-divisioonassa. Valtakunnallinen 1B-divisioona on kolmanneksi korkein koripallon sarjataso Suomessa. Parhaimmillaan otteluita seurasi viime kaudella noin 1.000 katsojaa paikan päällä. Joukkueen kauden tavoitteeksi on asetettu sijoittuminen neljän parhaan joukkoon runkosarjassa ja sen kautta pääsy taistelemaan miesten 1B-divisioonan voitosta. Miesten 1B-divisioona pelataan kaudella 2016-2017 kolmentoista joukkueen kaksinkertaisena sarjana, jossa jokainen joukkue pelaa runkosarjassa 24 ottelua.

 

EBT:n miesten edustusjoukkueessa pelaa seitsemän seuran omaa kasvattia. Tavoitteena on mahdollistaa pelaajan kasvu omassa seurassa juniorista aina liigapelaajaksi saakka. Joukkueessa on kokemusta sekä nuoruuden intoa ja joukkuetta on täydennetty myös muiden koti- ja ulkomaisten seurojen kasvateilla. Joukkuetta valmentaa Bernard Harris, joka on yksi suomalaisen koripalloilun legendoista.

 

Miesten edustusjoukkue pelaa nopeaa, iloista ja aggressiivista koripalloa. Joukkue ei päästä ketään helpolla vaan haastaa ennakkoluulottomasti kaikki vastustajansa. Joukkueessa on positiivinen henki ja vire. Nyt on mahdollista nähdä ulkomaalaisvahvistusten myötä ennen näkemättömiä suorituksia Espoonlahden urheiluhallilla. Seuraa joukkuetta EBT:n kotisivuilla sekä joukkueen omilla kotisivuilla, Facebookissa, Twitterissa ja Instagramissa.

 

Sydämellisesti tervetuloa katsomaan ja kannustamaan miesten edustusjoukkuetta Espoonlahden urheiluhallille! Toivottavasti saamme hallin täyteen ja meteliä katsomoon. Nähdään Hallilla!

 Seuraa meitä mediassa

 

 PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIMME

Tervetuloa parempaan ruokakauppaan!

 

 YHTEISTYÖKUMPPANIMME

Kotikäyntejä suoritetaan
Basketball Performance
Kodinkonehuoltoa ammattitaidolla
Veho Hyötyajoneuvot
Sopiva ratkaisu kaikenkokoisiin kuljetustarpeisiin
Hyvinvointia joka askeleella
Seuratuotteet ja logotekstiilit