Anton Vialen loppukaudeksi EBT:hen

17.11.2016

Anton Vialen siirtyy loppukaudeksi EBT:hen

Mäkelänrinteen urheilulukiossa opiskeleva, HBA:ta kaksi viimeistä kautta edustanut , MU18 maajoukkueeseen kuuluva Anton Vialen on päättänyt palata kasvattajaseuraansa EBT:hen loppukaudeksi 2016-17.

Ensi vuoden syksyllä Anton jatkaa koripallo-uraansa USA:ssa, NCAA:n yliopistoliigassa, Weber Staten joukkueessa. 

Anton kommentoi seurasiirtoaan seuraavasti: " Päätös vaihtaa EBT:hen syntyi pian sen jälkeen, kun olin päättänyt allekirjoittaa sopimuksen Weber Staten kanssa. Selkeä tavoitteeni on kehittyä hyvin monipuoliseksi 4/5 pelipaikan isoksi pelaajaksi. Tämä oli myös yliopistovalmentajien näkemys tulevaisuudestani Weber Staten joukkueessa. Valitettavasti HBA:ssa tarjolla on ollut vain ison roolipelaajan paikka ja kehityspolku, joka ei osunut yhteen omien ja yliopistovalmentajien näkemysten kanssa."
 

"EBT:n miesten edustusjoukkueen valmentaja on Bernard Harris ja liittyminen on kuin palaisi kotiin vähäksi aikaa ennen uuden alkua. Benkku tuntee minut läpikotaisin, hän valmensi minua kauden 2013-14 ja hänen ansiostaan ja suosituksillaan ylipäätään lähdin edes hakemaan Märskyyn ja HBA:han. Benkku tuntee hyvin myös USAn yliopistokoripallon ja on aiemminkin valmentanut suomalaista pelaajaa kohti NCAA kenttiä" Vialen jatkaa.

Valmentaja Harris on tyytyväinen, että Anton palaa EBT:hen: "Anton on lupaava nuori pelaaja ja tuo kaivattua pituutta joukkueeseen. Koko joukkue toivottaa Antonin lämpimästi tervetulleeksi joukkueeseen."

Basket.fi uutisio asiasta aiemmin tällä viikolla: http://www.basket.fi/uutiset/?x22026=43562889&source=widget