myClub on urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelu, jonka avulla EBT hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, toiminta- ja leirimaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita. myClub tarjoaa joukkueille ja seuran johdolle kattavia tilastoja ja raportteja.
 

EBT:n jäsen voi myClubin avulla ylläpitää yhteystietojaan, vastaanottaa järjestötiedotteita ja -laskuja, ilmoittautua järjestön tapahtumiin sekä seurata omaa aktiivisuuttaan.

Toimi näin:

1. Mene osoitteeseen https://ebt.myclub.fi/
2. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut palveluun, klikkaa oikealta "Salasana tai käyttäjätunnus unohtunut?"
3. Syötä aukeavalle sivulle se sähköpostiosoite, johon lapsesi kausimaksulaskut tulevat. Saat tuohon sähköpostiisi kirjautumisohjeet kaikille niille lapsille, joille 
järjestelmään on merkitty tuo osoite.
4. Valitse saapuneista sähköposteista se, joka on osoitettu sille lapselle jonka haluat leirille ilmoittaa ja toimi sen viestin ohjeiden mukaan. Näin pääset kirjautumaan palveluun ja ilmoittautumaan leireille.

 

HUOM! Vanhemmilla junioreilla on myös omat tunnukset. Voit siis ilmoittautua leirille itsekin, sillä tieto ilmoittautumisesta menee automaattisesti myös vanhemmille.

Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu näillä ohjeilla, ole yhteydessä seuran toimistoon (toimisto (att) ebt.fi) 

Usein kysyttyä myClubista tästä